Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.03.2023 00:13

În perspectiva sărbătorilor pascale,


A A

DSVSA a început controalele în trafic cu Poliția

DSVSA a început controalele în trafic cu Poliția
foto arhivă

A mai rămas aproximativ o lună până la Paște, iar inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dâmbovița, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița,  au început controalele în trafic.

De asemenea, în perioada următoare se vor intensifica controalele și în unitățile comerciale pentru produsele de origine animală. Potrivit directorului DSVSA, Sandu Tolea, vânzătorii ambulanți de carne animală ar putea avea în acest an o „surpriză” dacă nu au documentele necesare pentru transport. Noua lege, care trebuie să fie aprobată și în Camera Deputaților, prevede confiscarea atât a produselor de carne, cât și a autoturismului cu care o transportă.

„Noi stăm tot timpul cu «arma la picior» și efectuăm frecvent controale în unitățile comerciale pentru a verifica produsele din carne animală. De asemenea, ținând cont de faptul că ne apropiem de sărbătorile Pascale, am demarat și controalele din trafic, în parteneriat cu agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean. De acum încolo vom fi săptămânal pe străzi și nu doar în zonele unde știm că se transportă frecvent ilegal carne animală, ci oriunde putem efectua aceste controale. Pe măsură ce se apropie Paștele, vor fi intensificate aceste controale, atât în unitățile comerciale, cât și în trafic. Așteptăm să se aprobe noua lege privind transportul ilegal de carne animală. În aceasta este stipulat inclusiv confiscarea mașinii acolo unde găsim animale fără documente. Legea trebuie să treacă acum de Camera Deputaților”, a declarat directorul DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții coerente și eficiente în industria din Apărare
Târgoviștea, în febra curățeniei de primăvară
2 operatori economici, închiși după controlul DSVSA
Datul cu părerea...
Dâmbovițenii, speriați de creșterea inflației
Kremlinul absurd
Fonduri guvernamentale pentru infrastructura școlară
Daruri pentru Căminul de Bătrâni de la Bălteni
Gata cu radarele ascunse și mașinile de poliție neinscripționate
Solicitări tot mai mari pentru dispozitive medicalePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Datul cu părerea...

George Coandă


...este la români una din stările lor naturale și care, cu vremea, a devenit un sport național care, atunci când lumea îți e mai dragă, ne încurcă rău viața. Și ne-o încurcă rău de tot. Iar când este vorba de politică și de implicațiile politicului în existența noastră socială, nu-ți vine a crede cât de mult  contează, ca influență și, de ce nu,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale