Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.09.2020 00:18

În Dâmbovița,


A A

DSP a început distribuția vaccinului antigripal

DSP a început distribuția vaccinului antigripal

COMUNICAT DE PRESĂ

Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița a început distribuția în teritoriu a celor 11 400 de doze de vaccin antigripal, alocate de către Ministerul Sănătății în cadrul primei etape a campaniei de vaccinare. Beneficiarii acestor prime doze de vaccin antigripal sunt: -copiii cu vârste cuprinse între 3-5 ani, mai ales cei care sunt la prima vaccinare și pentru care va fi necesară administrarea a 2 doze de vaccin la interval de minimum 30 de zile; -gravidele; -rezidenții instituțiilor de ocrotire socială, precum și persoanele care acordă asistență medicală, socială și îngrijiri la domiciliul persoanelor la risc înalt; -personalul medico-sanitar și cel auxiliar din spitale și din unitățile sanitare ambulatorii, inclusiv salariații unor instituții de ocrotire și ai unităților de bolnavi cronici, care prin natura activității vin în contact respirator cu pacienții sau asistații. Ca în fiecare an, livrarea dozelor de vaccin repartizate va avea loc în Mai multe etape, iar vaccinarea se va realiza prin intermediul cabinetelor medicilor de familie. Pentru sezonul 2020-2021, D.S.P. Dâmbovița a centralizat un necesar de 103649 de doze. Reamintim populației că vaccinarea este cea mai sigură și mai eficientă metodă de prevenire a îmbolnăvirilor prin gripă și recomandăm tuturor persoanelor care intră în categoria cu risc crescut de îmbolnăvire, să solicite vaccinul gratuit. De asemenea, insistăm pe respectarea regulilor de igienă personală și colectivă, care sunt esențiale pentru prevenirea îmbolnăvirilor prin afecțiuni respiratorii și gripă.

DIRECTOR EXECUTIV, Dr. Sorin STOICAComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ajutor din partea Bisericii pentru un credincios din Târgoviște
Răcari, Malu cu Flori, Vișina și Cobia au depășit incidența de 1,5/1000
Două turiste aflate în dificultate în munții Bucegi au fost ajutate de jandarmii montani și salvamontiști
31 de cazuri COVID-19 în Dâmbovița
Târgoviște, în scenariul roșu de pandemie
Întreruperi de energie electrică
La COS Târgoviște se grăbesc procedurile de înstrăinare a utilajelor
137 de persoane confirmate COVID-19
Solidaritate creștină pentru 30 de copii ai parohiei Șotânga
128 de persoane confirmate COVID-19


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Românii și-au pierdut încrederea...

... în „clasa politică” și în justiție. Ambele i-au trădat. Iar când vorbim de trădare la români, aceștia, pe pielea lor, simt că este „multilateral dezvoltată”. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale