Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.10.2021 00:14

Vești bune de la CNAIR pentru dâmbovițeni!


A A

Drumul expres București -Târgoviște, mai aproape de realitate

Drumul expres București -Târgoviște, mai aproape de realitate

Vești bune despre Drumul expres București - Târgoviște, care se pare că a intrat pe un făgaș normal! Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate necesare construcției drumului expres București -Târgoviște. Joi, 21.10.2021, a fost desemnat câștigătorul contactului „Elaborare studiu de prefezabilitate și studiu de fezabilitate pentru Drum expres București Târgoviște”.

Ofertantul desemnat câștigător este SC TPF INGINERIE SRL, iar valoarea estimată a contractului este de 11.515.926,40 lei fără TVA. Durata contractului este de 2 luni pentru elaborarea Studiului de Prefezabilitate și 18 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.

„Realizarea acestui drum expres va face posibilă conectarea orașului Târgoviște cu sectorul de Autostradă de Centură a Municipiului București Nord (A2) și cu drumul expres Găești - Târgoviște - Ploiești. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire’’, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA).

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Încrederea într-un Guvern (II)
Sărbători de iarnă, în vremuri de pandemie
Opinii din Dâmbovița despre noua alianță de guvernare
Arendașii... cu ochii pe terenurile agricole
Evadat de la Penitenciarul Găești!
Încrederea într-un Guvern (I)
Gardurile rușinii, date jos după controlul Primăriei
Incendiu mortal la Drăgăești Pământeni
Efectivul salariaților a crescut cu 3,2%
Un moment de răscruce politică
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale