Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.06.2017 00:10

Chindia își pune pe liber căpitanul


A A

Dragoș Pătru nu mai este dorit sub Turn

Dragoș Pătru nu mai este dorit sub Turn
Dragoș Pătru este marele sacrificat al noului sezon, renunțându-se și la serviciile lui Cătălin Căbuz

❚ „Ținând cont că are o activitate bogată la clubul nostru, i-am oferit alternativa unei colaborări la un alt nivel, dacă nu-și găsește un angajament avantajos. Dragoș ne-a transmis că ar vrea să joace în continuare, simte că mai poate, numai că antrenorii noștri au luat o decizie în privința lui”, a explicat președintele Marcel Ghergu ❚ Chindia a întrerupt colaborarea și cu portarul Cătălin Căbuz, pe care nu a dorit să-l mai păstreze în lot. „E posibil să mai renunțăm la unul sau doi jucători, în funcție de ce vom mai aduce”, a anunțat antrenorul Nicu Croitoru ❚ La reunirea de ieri și-au făcut apariția doi tineri jucători dâmbovițeni, care au evoluat sezonul trecut la nivelul Ligii a III-a, Alin Neguț și Lucian Acasandrei. Zilele următoare este așteptat la echipă și fundașul dreapta Narcis Marina ❚ O mutare interesantă s-a produs și la nivel executiv, unde a apărut ca director sportiv Ciprian Iugulescu, fostul președinte al CSM Târgoviște. „Propunerea de colaborare a venit din partea președintelui clubului, cu care am o relație foarte bună. Am acceptat-o cu plăcere și vreau să reușim împreună lucruri frumoase la Chindia” ❚ Formația târgovișteană va susține vineri primul amical al verii, cu nou promovata în Liga I, Juventus București. Meciul se va juca pe stadionul „Eugen Popescu”, de la ora 11.30

COSTIN MIHAI


Chindia a reluat ieri pregătirile pentru un nou sezon competițional la nivelul Ligii a IIa, iar surprizele au apărut încă de la reunire. Antrenorii au luat decizia de a renunța la serviciile căpitanului Dragoș Pătru, căruia i s-a propus un post în cadrul clubului. „Staff-ul tehnic a transmis că nu se mai bazează pe serviciile lui Pătru (37 de ani). Ținând cont că are o activitate bogată la clubul nostru, i-am oferit alternativa unei colaborări la un alt nivel, dacă nu-și găsește un angajament avantajos. Dragoș ne-a transmis că ar vrea să joace în continuare, simte că mai poate, numai că antrenorii noștri au luat o decizie în privința lui”, a explicat președintele Marcel Ghergu. Chindia a întrerupt colaborarea și cu portarul Cătălin Căbuz, pe care nu a dorit să-l mai păstreze în lot. „E posibil să mai renunțăm la unul sau doi jucători, în funcție de ce vom mai aduce”, a anunțat antrenorul Nicu Croitoru.

Alin Neguț, Acansandrei și Marina, primii doriți

La reunirea de ieri și-au făcut apariția doi tineri jucători dâmbovițeni, care au evoluat sezonul trecut la nivelul Ligii a III-a. Alin Neguț (19 ani) vine de la FC Aninoasa și poate face cuplu în atacul Chindiei alături de fratele său, Cristi. Lucian Acasandrei (22 de ani) este un fundaș central de la Flacăra Moreni, dorit încă din iarnă de gruparea târgovișteană. Zilele următoare este așteptat la echipă și fundașul dreapta Alin Marina (21 de ani), cu evoluții apreciate pentru Aninoasa. „Mai avem discuții cu jucători tineri. E posibil ca unii dintre ei să apară la antrenamente începând de joi”, a mai spus profesorul Croitoru. La reunire au absentat motivat Marian Vătavu și Vlăduț Parghel.

Vineri, amical cu Juventus București

Antrenorii Chindiei vor evalua mai mulți jucători tineri din propria pepinieră, urmând ca până la finalul lunii, când se va pleca în cantonament la Mogoșoaia, să ia o decizie în privința lor. „Jucătorii care nu vor prinde lotul, vor fi rulați la Aninoasa, cu care vom dezvolta o colaborare mai strânsă”, s-a exprimat președintele Marcel Ghergu. Chindia va susține vineri primul amical al verii, cu nou promovata în Liga I, Juventus București. Meciul se va juca pe stadionul „Eugen Popescu”, de la ora 11.30.

Ciprian Iugulescu, director sportiv

O mutare interesantă s-a produs și la nivel executiv, unde a apărut ca director sportiv Ciprian Iugulescu, fostul președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. „Propunerea de colaborare a venit din partea președintelui clubului, cu care am o relație foarte bună. Am acceptat-o cu plăcere și vreau să reușim împreună lucruri frumoase la Chindia Târgoviște. Urmează o ședință cu asociații, după care vom avea mai multe elemente legate de obiective și alte detalii ce țin de organizarea clubului. Am venit să fac treabă la acest club, e o provocare interesantă”, ne-a declarat noul oficial al grupării de lângă Turn, care va ocupa un post pe care a activat o scurtă perioadă Cristi Bălașa. Vărul său, Ionuț Iugulescu, profesează ca antrenor la nivelul Centrului de copii și juniori.

Ghergu l-a ofertat pe Iugulescu

Atragerea lui Ciprian Iugulescu pe o poziție importantă la nivelul clubului Chindia a provocat diverse comentarii. Au apărut mesaje de felicitare, dar și reacții nefavorabile, ultimele având ca izvor perioada petrecută de Iugulescu în postura de președinte la CSM Târgoviște. Acesta este prins într-un proces mediatizat, deschis de fostul antrenor grec al echipei de baschet, George Dikeoulakos. Alegerea președintelui Marcel Ghergu de a-l aduce în staff pe Ciprian Iugulescu era normal să atragă multe comentarii, însă merită urmărită această colaborare. Vom vedea în timp dacă decizia șefului Chindiei a fost sau nu una inspirată.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale