Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.02.2023 00:14

Noi investiții anunțate în orașul-stațiune


A A

Două unități de învățământ din Pucioasa vor fi reabilitate

Două unități de învățământ din Pucioasa vor fi reabilitate

*Primarul Constantin Ana a mai precizat că ambele școli vor fi reabilitate prin Programul Operațional Regional (POR) 2021 – 2027

 

Administrația publică locală din orașul Pucioasa anunță două proiecte de anvergură care vizează Școala Gimnazială Nr 1 „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială Nr 4 „Elena Donici Cantacuzino”, care vor schimba radical cele două unități de învățământ. Primarul Constantin Ana a mai precizat că ambele școli vor fi reabilitate prin Programul Operațional Regional (POR) 2021 – 2027.

În ceea ce privește proiectul Școlii Nr 1 „Mihai Viteazul”, conducerea Primăriei orașului stațiune a anunțat că actualul corp de clădire al unității de învățământ va fi complet modernizat și extins, astfel încât toți elevii să învețe de dimineață. Investiția cuprinde realizarea a 12 clase noi și o sală de evenimente. Nu în ultimul rând, sala de sport de la Școala „Mihai Viteazul” va fi modernizată și se va face legătura între ea și corpul de clădire al unității școlare, printr-o pasarelă.

Proiectul pentru Școala Nr 4 „Elena Donici Cantacuzino” este foarte asemănător ca la prima unitate de învățământ menționată. Primarul Constantin Ana a precizat că investiția pentru Școala Nr 4 presupune modernizarea clădirii existente, demolarea mansardei și înlocuirea ei cu un etaj nou. De asemenea, va fi construit un corp de clădire care va cuprinde 12 săli de clasă și o sală pentru evenimente.

„Aceasta este viziunea noastră despre infrastructura școlară din orașul Pucioasa, cele doua investiții prezentate completând investițiile deja începute la CNNT, Liceul Tehnologic și cele 3 Grădinițe!”, a transmis primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campania ASCOR de donare de sânge „Uniți pentru viață”
„Soluția pentru elevii agresivi este prevenția, nu exmatricularea”
Încep simulările la examenul de Bacalaureat
Concursul de Interpretare W. A. Mozart
O gamă largă de activități la Biblioteca Județeană
„Dialoguri studențești”, prin filiala ASCOR Târgoviște
Buget pentru achiziția de carte
„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”
Proiect pentru digitalizarea a 29 de biblioteci din județ
Dâmbovița, județul cu cele mai multe biblioteci funcționale din RomâniaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Va fi România la masa marii producții de baterii? (III)

Potrivit Institutului Geologic Român, țara noastră are zăcăminte de resurse aflate pe lista recent actualizată a materiilor prime strategice, esențiale pentru lanțul valoric al bateriilor. De pildă, Europa are un necesar de 7% litiu pentru producția de baterii litiu-ion dar produce doar 3%, deci este necesară dublarea producției. Ștefan Marincea, fost director al Institutului Geologic Român spune că țara noastră... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale