Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.12.2017 00:06

Optimism pentru retur


A A

Dorin Nistor crede că situația la Flacăra se va îmbunătăți

Dorin Nistor crede că situația la Flacăra se va îmbunătăți

❚ „Credem că lotul o să demonstreze mai mult în retur. Grupul devine din ce în ce mai omogen”, a declarat oficialul de la Flacăra Moreni ❚ Formația morenară nu a obținut decât nouă puncte în această primă parte de campionat, doar jumătate din punctele pe care le avea acumulate la finaul turului din sezonul trecut ❚ Modificările din lot care s-au produs în vară au afectat vizibil jocul echipei antrenate de Gabriel Paraschiv, care începe însă să își intre în ritm

COSMIN SAVA, LIVIU DOBRE


Flacăra Moreni a avut parte de o primă parte de sezon foarte dificilă. Echipa lui Paraschiv a cunoscut modificări importante de lot în vara acestui an, fapt care a dat peste cap relațiile de joc ale echipei, lucru care s-a văzut pe parcursul acestui tur de campionat.

Doar două victorii în tur

Astfel, în cele 12 partide disputate, morenarii au înregistrat doar două victorii, trei remize și s-au văzut învinși de șapte ori. Formația antrenată de Gabriel Paraschiv a terminat turul pe locul 12, cu doar 9 puncte adunate, dar și cu un golaveraj nu tocmai îmbucurător, 11-22.

Jumătate din punctele din sezonul trecut

În sezonul trecut, la finalul turului, Flacăra stătea mai bine în clasament, era pe locul 9, cu 18 puncte, înregistrând patru victorii, șase remize și patru înfrângeri. Mai mult, morenarii ofereau golgheterul seriei după primele 14 runde, pe Andrei Iliescu, cu 11 goluri. Totuși, în ultimele etape din acest an, s-a văzut o îmbunătățire în atitudinea jucătorilor de la Flacăra, iar cu o pregătire bună de iarnă, șansele pentru un retur bun se mai îmbunătățesc.

Optimism din partea lui Nistor

Delegatul echipei de pe malurile Cricovului, Dorin Nistor, crede că situația o să se îmbuntățească în retur, pentru că deja grupul a început să fie mai omogen. „Credem că lotul o să demonstreze mai mult în retur, iar jucătorii își vor spune adevăratul cuvânt în partea a doua a sezonului. Grupul devine din ce în ce mai omogen”, a transmis oficialul de la Flacăra Moreni. Lui Nistor îi merge bine în ultimul timp, la Flacăra are parte de o colaborare bună cu Gabriel Paraschiv, iar acum a fost numit și președintele Comisiei de Apel din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Din Comisia de Apel mai fac parte Nelu Năsăudeanu și Gheorghe Bratu.

Echipa are în continuare parte de susținere

Chiar dacă rezultale nu au fost tocmai cele dorite și așteptate de oficiali, de conducerea orașului sau de suporteri, formația de pe malurile Cricovului are în continuare susținere. Suporterii continuă să vină la stadion, chiar dacă uneori nu se strâng în număr foarte mare, și să ofere credit echipei clădire în jurul lui Gabriel Paraschiv.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Arbitru pălmuit la Braniștea
Rol riscant pentru Alexandru Istrate
Trupa lui Moldovan are 9 victorii consecutive
Chindia rămâne lider
4 minute de analiză lucidă
Pucioasa a trecut lejer de Flacăra
Daniel Micu nu-l slăbește pe Tudor Emil
Chindia joacă acasă cu Pandurii
Diana Ivăncescu, argint la Balcaniada de tineret
Carla Popescu, prezentă la Jocurile Olimpice de Tineret


Editorial

România, la cheremul mafiei internaționale

Uite, nu mai este mult, doar un an până la împlinirea a 30 de ani de la ceea ce încă numim „Revoluția Română”. Atunci, pe acest meleag mioritic, toți locuitorii săi au crezut că, în sfârșit, l-au apucat pe Dumnezeu de un picior și că vor zburda ca mieii pe câmpia verde, în sunete de harpe îngerești. 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale