Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.03.2017 00:20

Vox Populi la vizita de astăzi a prim-ministrului Sorin Grindeanu în Dâmbovița


A A

"Domnule premier, nu ne dezamăgiți. Avem așteptări mari!"


CORVIN DUMITRICĂ

 


 

Premierul Sorin Grindeanu vine astăzi în județul Dâmbovița, într-o vizită de lucru, pentru prima oară de la învestirea în această funcție importantă. Cotidianul „Jurnal de Dâmbovița” profită de acest prilej pentru a-i transmite prim-ministrului mesaje ale dâmbovițenilor, culese chiar ieri de reporterii noștri.

● „Avem foarte mari aș- teptări de la domnul Grindeanu. Avem încredere în dumnealui, avem încredere în guvernul pe care îl conduce și sperăm să nu ne dezamăgească”.

● „Chiar dacă nu a trecut prea mult timp de când guvernul este condus de către premierul Grindeanu, sunt mulțumit de activitatea dumnealui de până acum. Se cunoa ște că este o guvernare mai bună decât cele de până acum. Eu cred că mai toți românii simt acest lucru. Așadar, așteptările sunt mari. Deocamdată trebuie să mai avem răbdare. Să-l lăsăm să mai guverneze și peste 4 ani să tragem linie”

.● „Mă bucur că premierul vine la noi în județ. Asta înseamnă că-i pasă de noi și că vrea să vadă chiar de la fața locului care sunt problemele noastre. Cred că cel mai important lucru pe care vreau să îl transmit este acela că trebuie să avem mai multe locuri de muncă. Dâmbovița este un județ care are nevoie de locuri de muncă”.

● „Sperăm să ne mai mărească și nouă pensiile. Avem cheltuieli mai. Suntem în vârstă și dăm foarte mulți bani pe medicamente. Avem nevoie de venituri ceva mai mari, că am muncit o viață”.

● „Nu-i transmit decât atât: să respecte programul de guvernare. Să respecte ceea ce a promis în campania electorală și noi vom fi mulțumiți”.

● „Avem nevoie de mai multe locuri de muncă pentru tineri. Ne pleacă copiii în străinătate pentru că aici nu găsesc de muncă. Și dacă găsesc, nu sunt bine plătiți și de multe ori nu câștigă atât cât se cheltuie, cu navetă, mâncare și câte și mai câte”.

● „Pe lângă multele probleme cu care ne confruntăm zilnic, eu am una care mă macină rău. Opriți tăierea pădurilor. S-a furat prea mulți ani din pădurile țării și este momentul ca cineva să oprească acest jaf”.

● „Mă bucur că județul nostru este vizitat de către un om atât de important de la conducerea țării. Aș vrea să-i transmit să aibă grijă și de tineri. Avem nevoie de o atenție mai sporită. Avem nevoie de locuri de muncă”.

● „Avem așteptări mari de la acest guvern. Au promis multe și acum să vedem dacă respectă ceea ce au promis”. ● „Noi suntem răbdători. Așa ne-am obișnuit și încă mai avem răbdare. Nevoile sunt multe. Promisiunile au fost multe. Să mai avem răbdare și să vedem peste ceva timp ce o să mai fie.”

● „Este foarte bine că suntem vizitați de către domnul premier. Important este ca după această vizită să rămânem și noi cu ceva, nu doar cu promisiuni. Domnule premier, nu ne dezamăgiți și nu ne mințiți așa cum au făcut-o cei de dinaintea dumneavoastră!”

Programul vizitei premierului Sorin Grindeanu

● Vizită la SC Arctic Găești SA

● Conferință de presă

● Vizită la Uzina Mecanica Dragomirești

● Vizită la Arhiepiscopia Târgoviștei

● Vizită la Campusul Universității Valahia din Târgoviște

● Întâlnire de lucru cu prefectul, șefii serviciilor publice deconcentrate, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, primari, reprezentanți ai unor companii importante din județ

● Vizită la SC Automecanica Moreni SA și discuții cu managementul companiei SC Automecanica Moreni SA și cu sindicatele, precum și cu managementul companiei Uzina Mecanică Mija și sindicatele.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Iohannis îl menține pe Lazăr fiindcă i-a rezolvat niște dosare"
Pesta porcină, pericol pentru cumpărăturile de Paște?
"Mașinile diesel interzise în Europa vor ajunge în România"
"Procurorul General al României să-și dea demisia"
Vocea dâmbovițenilor despre renunțarea la ROBOR
Poluarea a scăzut, industria a căzut
"Au crescut salariile, dar organizarea e tot proastă"
Aglomerația, povară pentru șoferi și pietoni
Vocea dâmbovițenilor în prag de europarlamentare
Transportul public, în vizorul călătorilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Turistul prezidențial instigator…

GEORGE COANDĂ


… pe numele său real Klaus Werner Iohannis, n-are, cum spune românul, stare. Este într-o neliniște perpetuă. Între două vâjâieli prin „țări de farmec pline” și între o partidă de golf (sport mai nou descoperit de președinte, pe lângă tenisul de câmp) și o zbenguială pe schiuri printre munții patriei sau o plimbare călare pe bicicletă, când mai trece pe la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale