Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.10.2021 00:20


A A

Domnul președinte joacă golf...

Domnul președinte joacă golf...

...invitându-i pe supușii săi să-i urmeze exemplul, pe când amărâții ăștia împușcă leul abia târându-și traiul de azi pe mâine, că poimâine nu se știe ce și cum va fi. Ei bine, de șapte ani de când se află la Palatul Cotroceni, Klaus Werner Iohannis nu a știut/nu știe altceva decât să joace cu nonșalanță golf cu destinul românilor, aflându-se într-o continuă vacanță, din când în când dând o fugă pe la Bruxelles unde-l obligă să ajungă integrarea noastră în UE sau pe unde mai este invitat să fie premiat pentru te miri ce, dar fără nici un folos pentru neamul românesc și țara sa.

La urma urmelor, în afară de a se da cu schiurile, de a juca golf și de a-și lua bicicleta pentru o plimbare prin capitală sau pe unde-i dă inima ghes, păzit îndeaproape de bodyguarzii sepepiști, nu știm să fi făcut ceva mai de Doamne ajută, un „lucru bine făcut” în stil nemțesc, așa cum degeaba s-au așteptat toți românii. Cică ar fi pus la cale proiectul măreț „România educată”.

Da, de unde! Până acum nu i-a ieșit. A ținut morțis să aibă „guvernul meu”. Când l-a avut, pe scaunele ministeriale de la Palatul Cotroceni n-au stat, decât cu câteva excepții, niște incompetenți, dar „competenți” în ceea ce privește propria lor bunăstare. Iar când a dat peste noi viforos norul Coronavirus, „guvernul meu” iohannist ne-a dat băgat și mai rău în pandemie.

Și dacă este să mai punem la socoteală înspăimântătoarea datorie externă acumulată, mai ales „pe mâna moartă” a pupilului Cîțu, și devastatorul dezastru economic, mă întreb și eu, ca tot românul imparțial, cu ce bilanț se va înfățișa la finele mandatarului Klaus Werner Iohannis. Da, cu un dezastru național. Cu ce-l vor păstra în amintirea lor românii? Și cu ce-l va reține istoria? Știți cu ce-l va reține istoria? Știți cu ce: dându-se cu schiurile, pedalând vajnic pe bicicletă și, bineînțeles, dând, tot vajnic, cu crosa în mingiuța de golf. Ei, vedeți, tot e ceva decât nimic! Fiți mândri români!

 


George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Moscova încă nu crede în lacrimi
Planeta Pământ, în fața focului nuclear
Sfidătoarea nesimțire
A blama Uniunea Europeană...
Valorile în care credem
O amintire cu Regina Marii Britanii
Criza energetică și răspunsul european
Moartea ultimului mare mohican sovietic (II)
Moartea ultimului mare mohican sovietic (I)
"Radiația nucleară nu are nevoie de vize" (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale