Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.05.2019 00:10

Nemulțumiți de arbitraje


A A

Doi primari dâmbovițeni retrag echipele de fotbal din competiții

Doi primari dâmbovițeni retrag echipele de fotbal din competiții

❚ Primul care a transmis acest mesaj a fost Constantin Dinu, de la Gura Șuții, după meciul pierdut la Ungureni, care scoate practic Recolta din lupta pentru câștigarea campionatului la Liga a 4-a ❚ „A început războiul meu cu AJF Dâmbovița, declar război deschis și regret că nu am stat neutru la alegerile de anul trecut. Ați avut dreptate cu mafia bătrânească, am simțit-o cel mai bine la Ungureni, unde arbitrajul a fost japcă ordinară”, a anunțat Titel Dinu ❚ Constantin Pătru, de la Tătărani, este următorul primar care a anunțat abandonul echipei locale, una de Liga a 5-a. „Băieții sunt hotărâți, mi-au spus că nu se mai prezintă duminică la meciul următor, după japca ordinară de la Doicești, o echipă care nu bătuse pe nimeni. Nu se poate așa ceva!”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Nemulțumiți de arbitraje, doi primari din Dâmbovița au anunțat public că vor retrage din campionat echipele de fotbal din comunitățile pe care le conduc. Primul care a transmis acest mesaj a fost Constantin Dinu, de la Gura Șuții, după meciul pierdut la Ungureni, care scoate practic Recolta din lupta pentru câștigarea campionatului la Liga a 4-a. „Acum sunt hotărât, din vară vreau să retrag echipa din campionat, pentru că îmi risc sănătatea și nu are rost să mai cheltuiesc atâția bani. Costurile sunt enorme, iar fotbaliștii care vin sunt niște mercenari. După meciul cu Gloria Cornești mi-a plesnit o varice de supărare. Nu se mai poate merge cu șmecherii și cu șmecherași din ăștia. Am rămas dezamăgit de arbitrajul mizerabil al lui Ciocmată la Ungureni, o umilință la adresa noastră. A început războiul meu cu AJF Dâmbovița, declar război deschis și regret că nu am stat neutru la alegerile de anul trecut. Ați avut dreptate cu mafia bătrânească, am simțit-o cel mai bine la Ungureni, unde arbitrajul a fost japcă ordinară. Din acest moment voi fi și eu un opozant al fotbalului murdar din Dâmbovița. Să spună cei din conducerea AJFului dacă le-am cerut vreun favor sau o brigadă de arbitri. Iată că arbitrii au fost de partea Corneștiului, iar noi ne-am luptat singuri contra tuturor. Ei se apără unii pe alții, pentru că este o încrengătură între arbitrii și observatori.

„Primarul Dinu i-a băgat mâna în gât arbitrului Ciocmată”

„Am avut o discuție în cadrul AJF cu domnul Ioan Negoescu, președintele arbitrilor, în care l-am rugat să nu-l mai delege pe Mugurel Ciocmată la meciurile echipei din Gura Șuții. Omul ăsta e lipsit de orice scrupule, ne-a anulat trei goluri valabile. El îi făcea semn tușierului Onicescu, iar ăla ridica la comandă, pe partea lui s-a lucrat. Apoi, nu ne-a dat două penalty-uri clare la Scripcariu și ne-a îngălbenit din minutul 1. La un moment dat îi spune lui Arabolu în teren: voi vreți să câștigați mereu, azi nu aveți cum! Am avut o ieșire spre final, când i-am făcut vânt, cu toate că am riscat acolo. Dacă nu se ia nicio măsură cu schimbarea tututor de la AJF și nu-l sancționează pe Ciocmată, să nu-l mai lase să arbitreze nici la copii, va ieși urât. Se vehiculau și sume, însă nu pot să dovedesc că ar fi luat bani. Din câte se pare, Corneștiul nu va avea CIS și iar nu vom fi reprezentați într-o competiție interjudețeană, adică vom fi de râsul lumii. Trebuie un suflu nou la AJF Dâmbovița. Eu am crezut în domnul Emil Tudor, dar acum m-am convins că nu mai e ce trebuie. Încă nu-mi dau seama dacă la nivelul arbitrajelor e mâna lui Tudor sau alții își fac de cap pe lângă el. Ori le face dânsul, ori e condus de alții din jur. Până nu schimbă tot de acolo, nu se va face nimic”, și-a argumentat noua poziție Titel Dinu. „La finalul meciului, primarul i-a băgat mâna în gât, iar băiatul lui a scuipat spre arbitru. Observatorul Gică Stoica a notat în raport”, a comentat un martor al evenimentelor.

(Și) Pătru de la Tătărani a ajuns la limita răbdării

Constantin Pătru, de la Tătărani, este următorul primar care a anunțat abandonul echipei locale, una de Liga a 5-a. „Băieții sunt hotărâți, mi-au spus că nu se mai prezintă duminică la meciul următor, după japca ordinară (n.r. meciul a fost arbitrat de Bogdan Duțu) de la Doicești, o echipă care nu bătuse pe nimeni. Nu se poate așa ceva! I-am cerut domnului Tudor să nu mai ne dea în seria asta, să nu mai mergem cu jandarmeria după noi la meciuri. M-am sictirit de la meciul de cupă cu Voinești, când a intrat pe teren delegatul echipei mele, la 3-1 pentru noi. Ciocmată a fost atâta de escroc, încât a arătat trei minute, dar n-a stat trei minute, chiar dacă l-am scos pe om de pe teren”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dani Popa s-a izolat la Pietroșița
Lupta pentru promovare e echilibrată la Promoție
Salariații MTS vor salarii întregi
Fără vești de la volei
Ancuța Stoenescu, despre amânarea Jocurilor Olimpice
Multe echipe în lupta pentru evitarea retrogradării
Cine ar promova acum în Liga a IV-a?
Chindia va pierde mulți jucători
"Noua Chindie - Chindia Târgoviște"
Cum gestionează cluburile criza provocată de coronavirus


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale