Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.10.2023 00:13

Investiții importante pentru comunitate


A A

Dobra se dezvoltă prin PJDL

Dobra se dezvoltă prin PJDL

*Unul dintre proiectele majore menționate de primarul Nica este asigurarea scurgerii apelor și accesului la proprietăți, o investiție inițiată prin PJDL în valoare de 3,5 milioane de lei

 

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a oferit detalii privind proiectele de dezvoltare locală care se derulează și cele care urmează să fie demarate prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), subliniind importanța acestor investiții pentru comunitatea sa.

Unul dintre proiectele majore menționate de primarul Nica este asigurarea scurgerii apelor și accesului la proprietăți, o investiție inițiată prin PJDL în valoare de 3,5 milioane de lei. Acest proiect este în prezent finalizat în proporție de 90%, îmbunătățind semnificativ infrastructura locală și facilitând accesul către proprietăți.

Cu privire la continuarea acestui proiect, primarul a precizat că au fost depuse fonduri în valoare de 4,5 milioane de lei pentru a acoperi atât satul Mărcești, cât și satul Dobra. Lucrările pentru acest nou proiect vor începe anul viitor, asigurând astfel continuarea dezvoltării infrastructurii în zonă.

Totodată, Daniel Nica a subliniat importanța altor proiecte finanțate prin PJDL, inclusiv o investiție de 1,2 milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în satul Mărcești, pe strada Chinezul, Dogari, și o extindere a rețelei pe drumul județean către Cornățel.

„În acest moment se lucrează la mai multe investiții în comuna Dobra. Unele dintre acestea sunt asigurarea scurgerii apelor și accese proprietăți, un proiect demarat prin PJDL, în valoare de 3,5. Putem spune că investiția este realizată în proporție de 90%. Tot pentru continuarea acestei investiții, la nivelul localității, atât în satul Mărcești, cât și în satul Dobra, am depus încă un proiect în valoare de 4,5 milioane de lei, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală și urmează să dăm ordinul de începere al lucrărilor anul următor. Tot prin PJDL, am implementat un proiect în valoare de  1,2 milioane de lei, o investiție de extindere apă și canalizare, satul Mărcești, pe strada Chinezul, Dogari și încă o extindere a rețelei  pe drumul județean, din spre Dobra, spre Cornățel”, a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

În încheiere, primarul a subliniat că, până în prezent, prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală, comuna Dobra a obținut fonduri de peste 2 milioane de lei, susținând astfel dezvoltarea comunității locale și îmbunătățind infrastructura în beneficiul tuturor locuitorilor. „Până în prezent, prin acest Program Județean de Dezvoltare Locală, am adus în localitatea Dobra numai puțin de peste 2 milioane de lei”, a mai precizat primarul Daniel Nica.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea infrastructurii rutiere din Runcu
Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului
„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”
Regenerarea pădurilor în Dâmbovița
Atragerea investițiilor publice și private, preocuparea permanentă a autorităților locale
248 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Ghid de facilități fiscale
699 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale