Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.03.2015 00:09

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

Doar Jandarmeria luptă cu golănia

Doar Jandarmeria luptă cu golănia

COSTIN MIHAI

 


 

În afara Jandarmeriei, nimeni altcineva nu e capabil să intre tare în huliganii de pe stadioanele județului. Iar jandarmii nu pot fi peste tot, mai ales duminica, atunci când se joacă peste 30 de meciuri în același timp la Onoare și Promoție. Mai apare și câte un polițist, de obicei cel care răspunde de localitatea unde se dispută meciurile, numai că intervine mai greu cu sancțiuni.

Se creează anumite legături între polițiști și localnici, astfel că primii evită uneori să-i pună la punct pe recalcitranții de pe stadioane, cu care au contact destul de des. După ce Jandarmeria a aplicat câteva amenzi și sancțiuni mai dure, am crezut că se vor mai potoli și „vitejii” de pe lângă echipe, însă constat că incidentele se înmulțesc, în loc să scadă. Chiar nu mai contează nivelul sau categoria de vârstă, scandalurile au cuprins fotbalul județean de la Liga a IV-a și până la meciurile de copii și juniori. Nu le fabricăm noi și nici nu le dorim, doar că nu poți ignora reacțiile celor nemulțumiți, care ne contactează aproape zilnic și cu zecile în zilele de weekend. Eu spun că vina cea mare e tot la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, în continuare prea blândă atunci când trebuie să taie în carne vie.

Spre exemplu, până și Gabi Paraschiv, antrenorul de la Moreni, s-a arătat surprins de numărul mic al etapelor de suspendare primite de jucătorii implicați în bătaia de la derby-ul Ligii a IV-a, dintre Aninoasa și Flacăra. Doar două meciuri a stat pe tușă un jucător care i-a spart nasul cu o lovitură de cap unui adversar, ori altul care a scuipat. Puține, foarte puține. Cei mai răi sunt recidiviștii, tratați cu blândețe de comisii, dar care apoi fac probleme și mai mari. Sunt câteva echipe de care se cam plâng toți, vezi Petrești, Răcari sau Mănești, însă degeaba, pentru că incidentele continuă. Oficialii AJF Dâmbovița se fălesc că sunt printre primii în țară ca număr de echipe, însă asta e important doar pentru ei, că vin banii gârlă în conturile asociației, și mai deloc pentru competiție. La fel de multe sunt și abandonurile sau neprezentările, dovadă că în prima etapă a returului din Promoție Vest nu s-a jucat duminică decât un singur meci. Sunt așa de multe nereguli în fotbalul dâmbovițean, că nici nu știi despre care să scrii mai repede. Iar conducerea AJF pare așa de liniștită și de mulțumită, încât îți lasă impresia că trăiește într-o altă lume.

Pentru oamenii ăștia nu e nimic anormal că regulile nu sunt respectate în fotbalul dâmbovițean, asta și pentru că nu au avut niciodată interesul să schimbe lucrurile în bine. Aș mai spune ceva și de președintele Tudor Emil, care nu ratează nici o delegare ca observator, chiar dacă e imoral cum procedează, însă am înțeles că trece prin momente grele cu părintele său. Mie unul nu-mi place cum e condus fotbalul dâmbovițean, unde partipriurile se văd de la o poștă. Se apropie sfintele sărbători pascale și aș vrea să fiu mai indulgent în această perioadă, acum sper să și reușesc.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale