Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.10.2016 00:07

Liga a III-a. Flacăra Moreni - CS Podari 1-1 (0-1)


A A

Doar egal cu ultimul loc

Doar egal cu ultimul loc
Flacăra scoate doar o remiză cu ultima clasată, CS Podari, și ia distanță de liderul SCM Pitești

❚ Morenarii rămân neînvinși în acest sezon, dar Paraschiv a părut dezamăgit de prestația elevilor săi, alegând să mai rămână câteva minute pe bancă înainte să intre la vestiare

COSMIN SAVA


Stadion „Flacăra”. Spectatori: 800. Au marcat: A. Iliescu (67) / Sârmon (27). Șuturi la poartă: 7-4. Șuturi pe poartă: 5-3. Cornere: 6-5. Au arbitrat: Octavian Ciucanu 6,5 - Pavel Cojocaru 6, Claudiu Schiopet 6 (toți Brașov). Observatori FRF: Claudiu Vădan și Andrei Simion (ambii din București). Cartonașe galbene: Drăgan(54), L. Plăcintă (60) / Ciocioană (66).

Flacăra: Halcu - Mocanu, Acasandrei, Pârvu, Palamariu (86 Tronaru) - L. Plăcintă, D. Matei (65 D. Iliescu) - Drăgan, Cîrnaru (59 Guță), Negrea (46 Ene) - A. Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Podari: Mecea - Ciocârlă, Lică, Avram, Ciocioană - Dumangiu, Sârmon, Fieraru, Preda (79 Dragomir) – Aria (81 Raicea / 90+3 Stancu), Neascu (73 Bălan). Antrenor: Victor Naicu.

Sâmbătă, în etapa a 9-a, Flacăra Moreni a întâlnit acasă CS Podari, ocupanta ultimului loc din clasamentul Seriei C3. Victoria morenarilor era așteptată de multă lume, dar acest lucru nu s-a întâmplat, elevii lui Paraschiv având parte de un meci greu, în care CS Podari a demonstrat că are o valoare superioară poziției pe care o ocupă în clasament. Oboseala, dar și o atitudine puțin relaxată, a făcut ca Flacăra să se mulțumească doar cu un punct salvat de Andrei Iliescu, care a marcat golul egalizator, după ce oaspeții au deschis scorul.

Repriză slabă pentru Flacăra

Partida începe cu Flacăra în atac, iar Negrea și Drăgan irosesc două șanse bune. Primul trimite în portar, iar Drăgan pe lângă poartă (6). Acțiunile morenarilor continuă cu șutul pe lângă al lui Negrea, din marginea careului (8). CS Podari răspunde prin Aria, care șutează peste poarta lui Halcu (12). Drăgan trece din nou pe lângă deschiderea scorului, din poziție favorabilă (16). Oaspeții nu renunță, iar același Aria șutează periculos, dar Halcu respinge în corner (25). Această șansă anunță deschiderea scorului, care vine din piciorul lui Sârmon, uitat liber de jucătorii morenari la un corner (27). Echipa din Dolj atacă în continuare, iar Aria lovește bara transversală cu o execuție din interiorul careului (39). Ultima șansă a reprizei aparține lui Mocanu, al cărui șut este deviat și trece puțin pe lângă poarta lui Mecea (43).

„Iască”, din nou salvator

Paraschiv mută la pauză și îl introduce pe Ene, în speranța că acesta o să trezească echipa. Asta se și întâmplă, iar Ene este aproape de egalare, cu un șut din afara careului, care trece însă puțin peste poartă (47). Oaspeții reușesc să închidă bine jocul, dar la prima ocazie importantă, Andrei Iliescu egalează cu o lovitură de cap, din centrarea lui Drăgan (67). Morenarii simt că se pot impune, Drăgan este lăsat singur cu Mecea, dar șutează milimetric pe lângă poartă (74). Același Aria oferă replica pentru oaspeți cu un șut bun din afara careului, respins de Halcu. Marius Ene are șansa de a aduce toate punctele morenarilor, însă trage peste poartă și Flacăra trebuie să se mulțumească cu un punct în această partidă (90+4). Morenarii rămân neînvinși în acest sezon, dar Paraschiv a părut dezamăgit de prestația elevilor săi, alegând să mai rămână câteva minute pe bancă înainte să intre la vestiare. Acesta a fost așteptat în tribune de spectatori, care au dorit să-i mulțumească și l-au aplaudat pentru ceea ce a reușit până acum la Flacăra. S-a demonstrat încă odată că Paraschiv este elementul central în acest proiect.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale