Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.05.2022 00:14

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Doamne, cum a ajuns Chindia!

Doamne, cum a ajuns Chindia!

Mi-e greu să accept că s-a putut pierde meciul de la Chiajna! Mi-e greu să înțeleg că Andrei Șerban a putut să comită un asemenea penalty copilăresc, de curtea grănidiței, cel mai în formă Under al Chindiei! Mi-e greu să găsesc o scuză pentru tontogolul lui Pițian, un fundaș cu pretenții de Liga 1, dar cu o intervenție de căruțaș! Mi-e greu să vorbesc respectuos despre strategia lui Emil Săndoi, blocat total de câteva luni!

Mi-e greu să-i scot în vreun fel pe cei din vârful clubului, la fel de fricoși în decizii precum tacticile antrenorilor și prestațiile jucătorilor! Mi-e greu să scriu aici modul la care se exprimă și se manifestă anumiți jucători ai Chindiei, zici că-s Ronaldo și Messi, dar lor, sărmanii, le tremură șorțulețul cu Concordia! Mi-e greu să înțeleg ce a câștigat Chindia din împrumutul lui Cristi Neguț la CFR Cluj! Dan Petrescu s-a folosit de el când și când, a mai câștigat un titlu, și cam aici s-a terminat aventura lui Tabarcea în Gruia!

Mi-e greu să mă abțin, după o asemenea rușine ca cea de la Chiajna! Bun, joci defensiv cu CFR, FCSB, Craiova, chiar Mioveni sau Dinamo, dar să o lași până și pe Chiajna să te domine, o echipă aterizată fără voia ei la baraj, ceva un pic peste Mediaș sau Clinceni, este prea mult de suportat! Ne-am tot legat de stadion, de antrenor, de președinte, băi fraților, dar echipă avem?

În halul ăsta se abordează un meci decisiv pentru viitorul clubului și al fotbalului dâmbovițean? În halul ăsta am ajuns de rău, să ne domine și să ne bată Chiajna? În halul ăsta s-au ieftinit jucători cu cotă de Liga 1, încât să ofere cadouri penalty și autogol? E nevoie de un cutremur la nivelul lotului, de un șoc prelungit în club! Până acolo, e nevoie disperată de o victorie la peste un gol în returul de la Ploiești. Așa nu mai merge! Treziți-vă! Dormiți!

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale