Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2023 00:14

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, mulțumit:


A A

DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”

DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”

*„Este cel mai așteptat obiectiv de infrastructură rutieră din județ, cel mai disputat, cel mai folosit în campanii electorale” *„Să dea Dumnezeu să avem 3 ani de implementare fără probleme”

 

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, respectiv primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a primit cu mare bucurie vestea semnării contractului de proiectare și execuție pentru DN 71 Bâldana - Târgoviște,  respectiv extinderea la 4 benzi, reabilitarea și modernizarea acestui traseu.

,,Sper să înțelegem cu toții impactul pe care acest proiect, odată implementat, îl va avea. Este cel mai așteptat obiectiv de infrastructură rutieră din județ, cel mai disputat, cel mai folosit în campanii electorale. Acum intră pe un făgaș normal. Referitor la municipiul Târgoviște dacă mai adăugăm și inelul 2 al centurii Târgoviște ne putem face o idee despre ceea ce va însemna infrastructura rutieră aferentă municipiului Târgoviște și cred că este un pas foarte important. Îmi exprim încrederea că nu vor fi probleme în implementare și în aproximativ 3 ani vom avea un drum pe 4 benzi de la Târgoviște la București care va asigura premisele pentru dezvoltarea municipiului Târgoviște și sunt convins de acest lucru. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest lucru și să dea Dumnezeu să avem 3 ani de implementare fără probleme!”, a transmis secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița de la început de săptămână.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Inspecția Muncii, la raport în Colegiul Prefectural
726 de petiții depuse și 89 de persoane primite în audiență la Prefectură
Prefectul Claudia Gilia, la un an de mandat
„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”
Angajații de la UM Mija și UPS Dragomirești pot ieși la pensie mai devreme!
Sindicatele cer Guvernului acordarea sporului de vechime la privat
Bani pentru școli și transportul elevilor
Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ
Cinci unități de învățământ vor fi reabilitate
Nicolae Ciucă, „liantul” alianței PSD-PNL!?Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale