Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2023 00:14

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, mulțumit:


A A

DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”

DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”

*„Este cel mai așteptat obiectiv de infrastructură rutieră din județ, cel mai disputat, cel mai folosit în campanii electorale” *„Să dea Dumnezeu să avem 3 ani de implementare fără probleme”

 

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, respectiv primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a primit cu mare bucurie vestea semnării contractului de proiectare și execuție pentru DN 71 Bâldana - Târgoviște,  respectiv extinderea la 4 benzi, reabilitarea și modernizarea acestui traseu.

,,Sper să înțelegem cu toții impactul pe care acest proiect, odată implementat, îl va avea. Este cel mai așteptat obiectiv de infrastructură rutieră din județ, cel mai disputat, cel mai folosit în campanii electorale. Acum intră pe un făgaș normal. Referitor la municipiul Târgoviște dacă mai adăugăm și inelul 2 al centurii Târgoviște ne putem face o idee despre ceea ce va însemna infrastructura rutieră aferentă municipiului Târgoviște și cred că este un pas foarte important. Îmi exprim încrederea că nu vor fi probleme în implementare și în aproximativ 3 ani vom avea un drum pe 4 benzi de la Târgoviște la București care va asigura premisele pentru dezvoltarea municipiului Târgoviște și sunt convins de acest lucru. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest lucru și să dea Dumnezeu să avem 3 ani de implementare fără probleme!”, a transmis secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița de la început de săptămână.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Împreună vom reuși să punem Titu pe harta economică și culturală a României”
SANITAS a chemat Guvernul României în instanță
„Coaliția de guvernare PSD-PNL funcționează”
„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Funcționarul european

Discutăm enorm despre sistemul de decizii și dacă e pregătită Uniunea Europeană pentru o extindere la peste 30 țări, dar de cele mai multe ori abordam subiectul doar la nivel politic. Funcționarul european joacă un rol enorm, dar puțini sunt aceea care discută deschis despre evoluția sa.

Este deja de notorietate faptul că avem un segment aparte de funcționari publici care lucrează în cadrul... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale