Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.02.2015 00:20

Poșta redacției – Noi sesizări de la Cornești


A A

DJ 711 E, drumul gropilor și al minciunilor

DJ 711 E, drumul gropilor și al minciunilor

❚ Deși anul trecut cetățenilor li s-a promis că starea drumului se va îmbunătăți, acest lucru nu s-a întâmplat, spre disperarea șoferilor care acuză că își rup mașinile în gropi și plătesc impozite pentru „minciuni”

„În urmă cu un an de zile am trimis la redacția dvs. o sesizare asupra stării deplorabile a drumului DJ 711E (fost DC 34) din județul Dâmbovița. La momentul respectiv ați sprijinit acest demers și ați scris despre starea drumului. Conform declarațiilor aleșilor locali de la Primăria Cornești și de la Consiliul Județean Dâmbovița, reieșea că starea acestui drum se va remedia. După un an de zile vă trimit câteva poze, făcute astăzi (n.n. ieri), 25.02.2015, să vedeți cât de tare s-a «îmbunătăți» acest drum în ultimul an. Încă o dată se poate demonstra că domnii de la Consiliul Județean și de la Primăria Cornești mint cu nerușinare. O fac de 14 ani, după zeci de sesizări, după ce au cheltuit impozitele oamenilor cum au vrut ei, după ce au mințit oamenii în campanii, după ce oamenii și-au rupt mașinile în astfel de drumuri. Răspunsurile clasice primite sunt: «suntem în faza de proiectare », «vom lua măsuri de îmbunătățire », «avem fonduri pe ordonanța x și anul acesta se asfaltează»... realitatea e alta. Vă mulțumesc în numele tuturor cetățenilor care tranzitează acest drum, a celor care merg la muncă în fiecare zi și sunt nevoiți să vadă acest drum și să plătească impozite pentru a fi mințiți și duși cu vorba de oamenii din Consiliul Județean și din Primăria Cornești. Dacă ne puteți sprijini încă o dată cu publicarea acestor poze, ar fi o ocazie bună să lăsăm cititorii «Jurnal de Dâmbovița» să tragă concluziile, cum își fac treaba aleșii locali. Cu stimă”



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu
Norvegia, promovată la Târgoviște
Vot european la 16 ani
PSD Dâmbovița anunță lista candidaților pentru alegerile locale
Sinaxă monahală la Arhiepiscopia Târgoviște
Detectoare de fum montate de pompieri în locuințe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale