Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.09.2015 00:19

Pamflet


A A

Divorț prezidențial

Divorț prezidențial

TEODOR VASILIU


Căldură năucitoare, monșer! Cică Iohannis ar trebui să divorțeze de consoartă, numai pentru că aceasta s-a pus pe belit copacii de la vila din Neptun. Madam Iohannis de-și spune prima doamnă calcă tot mai apăsat pe nervii românilor și tare mi-e că mulți încep să-i vadă stambele.


Mie mi se pare de-a dreptul fals ceea ce face madam Iohannis, asta așa, că tot se dă ea primadonă prin casele de modă ale mai scumpe. Acu’ deh, dacă i-a triplat guvernul leafa consortului, a dat femeia de bani mulți. Sau cine știe, o fi strâns și dânsa de prin cele meditații, că tot e la modă engleza acum, ca franceza pe vremurile coanei Chirița. Și uite-așa, madam Iohannis a început să umple revistele de scandal cu fel de fel de mofturi și țoale, de-ai zice că e mare artistă, într-o țară sărăcită, dar condusă pe bani din ce în ce mai mulți de toți politrucii neaveniți. Și ca să nu lungesc vorba, vă spun pe șleau că madam Iohannis nu-mi place.

 

E ceva în neregulă cu ea. Prea râde tot timpul într-o țară care a ajuns de plâns. Prea face multe excursii pe banii statului, fără să-i spună nimeni probabil că nu pe dânsa a votat-o poporul. Oricum, concediile și plimbările pe care le-a făcut cu soțul în ultimul an sunt îngrijorător de multe și n-am auzit până acum să aibă intenția unor acțiuni de caritate, fie și din banii proprii, că slavă Domnului, chiriile din cele 6 case i-ar permite. Și că tot veni vorba de căldurile astea îngrozitoare, mă întreb cum s-ar fi prezentat public doamna președintelui dacă era mai tânără cu 20 de ani. Spun asta pentru că se vede de la o poștă că are pasiunea excentricităților. Vezi unde și cum se simte dânsa bine, singură sau împreună cu soțul său, și-mi pare că nu pe terenul politic. Mai degrabă pe cel de tenis, că tot a apărut cu fusta de-o palmă pe la antrenamente, deși nu e nici ea la prima tinerețe.

 

Acuș faptul că are pasiunea să-și arate picioarele și face economie la materialele de rochii nu i-a enervat pe români într-atâta încât să-i ceară președintelui Iohannis să divorțeze. Madam Iohannis a încins însă spiritele la vreme de caniculă cu despuierea vilei de la Neptun de cei 42 de arbori plantați pe vremea lui Ceaușescu. Cic-o enervau insectele din arborii cu pricina și când a dat din mână să se apere de ele, bărbat-su s-a repezit cu drujba la copaci și i-a pus la pământ. Uite încă un lucru bine făcut. Și dacă nu-s prea indiscret, aș vrea să știu pe unde-au mușcat-o insectele din cauza cărora a omorât păduricea din Neptun? Și-n locul ei ce-o să planteze soțul? Niște palmieri de plastic ca să-i amintească de Palm Beach și de Madeira? Căldură năucitoare, monșer!


P.S. Vă gândiți în ce pericol sunt vilele RA-APPS de pe la munte dacă madam Iohannis fuge de căldură la cele din Predeal, Covasna și pe unde-or mai fi ele? Să vezi pe-acolo defrișări din cauză de insecte și pe Iohannis cu drujba, fiindcă n-o satisface pe doamna doar cu pliciul! Părerea mea, cât mai am dreptul la ea, e că nici ecologiștii n-au știut ce divorț să ceară. Pentru națiune, ar fi mai bine dacă președintele Iohannis ar divorța de Ea, și nu de nevastă…

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haremu' lu' Țuțu
Funcția și orgasmul
Viceprimăgărița
Miorița românească vs flota de război rusă. Vivat!
Lucrături tainice
Fariseii... disidenți
Dezertări misterioase
Ce de bile în Parlament…
Haida-ha! Dă mai tare muzica!
Comedie în interes național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale