Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.03.2023 00:14

Casa Județeană de Pensii Dâmbovița se pregătește pentru...


A A

Distribuirea biletelor de tratament pentru pensionari

Distribuirea biletelor de tratament pentru pensionari

Directorul Casei Județene de Pensii Dâmbovița, Toni Ciprian Mihai, a anunțat în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, că în curând va începe distribuirea biletelor de tratament. Casa Națională de Pensii Publice a transmis că în acest an  vor fi alocate 120.000 de bilete de tratament balnear. Totodată, vor fi alocate fondurile necesare, precum și modul de acordare, distribuire și decontare a acestor bilete.

Directorul de la Casa Județeană de Pensii anunță că în 2023, în județul Dâmbovița vor fi distribuite peste 5000 de bilete de tratament. Acesta spune că sunt foarte multe, ținând cont de faptul că anul trecut au fost în jur de 2.500 de bilete. Președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, Gheorghe Popa, îi îndeamnă pe pensionarii din județ să înceapă de acum să depună cererile pentru obținerea biletelor. De asemenea, prefectul județului, Claudia Gilia, a declarat că Prefectura Dâmbovița va trimite biletele de tratament către toate UAT-urile din județ.

Vor fi făcute publice condițiile și termenele pentru depunerea cererilor, care se va face la Casa Județeană de Pensii Dâmbovița. Nu în ultimul rând, directorul Toni Ciprian Mihai a anunțat că primele bilete de tratament balnear care vor fi puse la dispoziție în județul Dâmbovița vor fi pentru Stațiunea Pucioasa.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ziua Mondială a Apei
91.000 de salariați în județul Dâmbovița!
21 de case construite prin ANL își așteaptă chiriașii
Duminica Sfintei Cruci
Activitate informativ-preventivă la Clubul Pensionarilor
Decesele depășesc cu mult nașterile
Două mari obiective pentru primăria Raciu
287 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Masă festivă pentru doamne
Asociația Medicilor de Familie Dâmbovița, apel către părințiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Datul cu părerea...

George Coandă


...este la români una din stările lor naturale și care, cu vremea, a devenit un sport național care, atunci când lumea îți e mai dragă, ne încurcă rău viața. Și ne-o încurcă rău de tot. Iar când este vorba de politică și de implicațiile politicului în existența noastră socială, nu-ți vine a crede cât de mult  contează, ca influență și, de ce nu,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale