Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.09.2016 00:25

Foarte important pentru infrastructura de sănătate a județului,


A A

Dispensarul TBC de la Târgoviște se apropie de finalizare

Dispensarul TBC de la Târgoviște se apropie de finalizare
Chinuite la finanțare, lucrările de la Dispensarul TBC au ajuns, din fericire, la liman

❚ După mari probleme legate de finanțarea de la Ministerul Sănătății, banii vor fi disponibili peste câteva zile, iar lucrările sunt estimate a fi gata la începutul lunii octombrie ❚ În afara proiectului, sunt lucrări care se fac pe banii Spitalului Județean Târgoviște, respectiv asfaltarea curții interioare și amenajarea de spații verzi ❚ Investiția, în valoare de 1,6 milioane lei, este realizată cu bani de la Consiliul Județean și de la Spitalul Județean de Urgență, dar cei mai mulți provin de la Ministerul Sănătății

VIOLETA STANCIU

 


 

Reabilitarea Dispensarului TBC (locația Dealu Mare) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, la care se lucrează în ritm susținut în momentul de față, se va finaliza cel mai târziu pe data de 1 octombrie a.c.! Declarația a fost făcută de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care urmărește îndeaproape stadiul lucrărilor.

„La momentul acesta, lucrările sunt într-un stadiu avansat. Am avut probleme cu finanțarea acestei lucrări, nu am decontat decât 300.000 lei până în prezent. Urmare a demersurilor pe care le-am făcut, timp de șase luni, împreună cu directorul spitalului, am reușit mai întâi să primim banii aceștia în trimestrul IV, am reușit apoi să-i aducem din trimestrul IV, în trimestrul II, iar peste câteva zile or să fie disponibili. Estimăm finalizarea lucrării cel mai târziu la 1 octombrie 2016. În afara proiectului, sunt lucrări de asfaltare a curții interioare și de amenajare de spații verzi. Acestea se vor face pe banii Spitalului Județean Târgoviște și sunt estimate la circa 30.000 lei. Undeva după data de 1 octombrie a.c. vom organiza o festivitate de inaugurare.Vom tăia panglica, spre disperarea celor de la PNL, vom mai spune că am făcut ceva important pentru județul Dâmbovița”, a precizat președintele CJD, Adrian Țuțuianu, care a inspectat în această săptămână șantierul din locația Dealu Mare.

Investiția este realizată cu bani de la CJD, de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, dar cei mai mulți provin de la Ministerul Sănătății. Valoarea totală a lucrării se ridică la 1.600.000 lei. Vă reamintim că Dispensarul TBC este cuprins în acest proiect de reabilitare și consolidare, pentru care anul trecut, pe vremea Guvernului Ponta, s-a stabilit finanțare de la Ministerul Sănătății.

În luna aprilie a.c., șantierul ajunsese la un stadiu de 35%, însă fără niciun leu de la minister. Încă de atunci, conducerea județului și cea a Spitalului Județean de Urgență au căutat soluții să achite constructorului sumele cheltuite, în încercarea de a nu opri aceste lucrări foarte importante pentru infrastructura de sănătate județeană. Pe perioada lucrărilor de reparații de la Dispensarul TBC, activitatea medicală s-a desfășurat la etajul doi al clădirii Secției de Boli Contagioase de la Dealu Mare, investigațiile radiologice s-au făcut la Spitalul Județean, iar la nevoie, bolnavii au fost direcționați și către Dispensarul TBC de la Titu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale