Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.04.2015 00:04

Schimbări la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște


A A

Dispare secția de atletism, apar luptele

Dispare secția de atletism, apar luptele
Cornel Cornea poate fi antrenorul noii secții de lupte a celor de la CSM Târgoviște

❚ „CSM își propune ca în viitor să obțină rezultate nu doar la sporturi de echipă, așa cum a făcut-o ani la rândul, în care s-au reușit performanțe unice, în speță titluri naționale și prezențe europene. Luptele reprezintă un sport de tradiție în Dâmbovița, iar CSM a înființat această secție cu obiectivul stabilit ca în viitorul apropiat să obțină rezultate notabile”, a fost mesajul conducerii clubului

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Ultima ședință de Consiliu Local, care a avut loc ieri după-amiază la Primăria Târgoviște, a adus una dintre cele mai importante schimbări la nivelul Clubului Sportiv Municipal, aflat în administarea autorităților locale.

Consilierii locali au avut o ordine stufoasă, în cadrul căreia s-a regăsit și un proiect interesant de hotărâre, prin care se dorea înființarea unei secții de lupte la CSM Târgoviște. Acest punct a trecut fără prea mari probleme.

 

De unde vin banii

Aceasta este știrea, iar de aici pleacă cele mai importante întrebări. Principalele semne de întrebare sunt în dreptul noului antrenor, al sportivilor, precum și al bugetului. O mare parte din răspunsuri le-am aflat. Până să ajungem la banii secției, trebuie să facem precizarea că CSM Târgoviște avea în componența sa o secție de atletism, iar în locul acesteia a apărut secția de lupte.

Cum bugetul rezervat clubului pe acest an a fost alocal, cel mai probabil s-a făcut și o defalcare a sumelor care urmează să revină fiecărei secții. În mod normal, atletismul ar trebui să cedeze ce avea rezervat luptelor. Totuși, situația nu pare atât de facilă la prima vedere, imaginea de ansamblu fiind prezentată de club:

„În momentul de față, nu există un buget pentru această secție. Se speră ca la următoarea rectificare să existe buget pentru sportivi și antrenori”.

 

Există deja sediu. Cum câștigă și boxul

De asemenea, mai trebuie precizat că problema unei locații pentru antrenamente a fost în mare parte rezolvată. Recent, Clubul Sportiv Municipal a primit în administrare din partea Primăriei o clădire care se află în zona sediului CSM.

Aici există toate șansele să se amenajeze o sală de atletică grea, ca să servească și sportivilor de la box, pregătiți de Nicu Tamaș.

„Există șanse ca în curând să se amenajeze și o sală de atletică grea, în care să se pregătească și sportivii de la secția de box, cât și cei de la lupte. Această secție va fi în apropierea sediului CSM, fiindcă clubul a primit în administrare o clădire în zonă”, a fost mesajul conducerii clubului.

 

Cine vine antrenor?

La această întrebare nu s-a găsit încă răspuns. Figurile publice evită să ofere un verdict clar. Aceeași tactică a fost abordată și de Cornel Cornea, favorit în acest moment să fie coordonatorul secției.

„Eu nici nu știu dacă s-a aprobat. Nu știu cine ar putea să spună ca eu voi ocupa postul de antrenor. Înființarea unei astfel de secții e un prim pas care era necesar. Până la antrenor, mai sunt multe lucruri de făcut. Decizia e benefică pentru lupte și sportul târgoviștean”, a comentat Cornel Cornea.

„Nu am fost contactat de nimeni. Poate vor fi niște discuții, dar începând de mâine. Dacă o să mi se propună... nu știu ce o să răspund în momentul ăsta. Sunt dornic de colaborare”, a completat Cornea, lăsând astfel loc ușor pentru eventuale comentarii.

În acest moment, Cornel Cornea este antrenor la CSS și CS, iar dacă ar accepta propunerea de la CSM, mai mult ca sigur va renunța la postul de Clubul Sportiv, condus de Ciprian Prisăcaru. Directorul de la CS Târgoviște nu a putut fi contactat ieri pentru a-și exprima un punct de vedere pe marginea subiectului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale