Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.03.2015 00:12

Ieri, la întâlnirea dintre autoritățile județene cu managerii Spitalului Județean de Urgență și ai CJAS


A A

Disfuncționalitățile de la UPU, analizate "la sânge"

❚ Semnalele transmise în ultima perioadă de cetățeni și presă privind acordarea serviciilor de asistență medicală de urgență au fost tema principală a reuniunii dintre președintele CJD – Adrian Țuțuianu, administratorul public al județului – Alexandru Oprea, directorul CJAS – dr. Alexandra Stan, cu directorii, membrii CA și șefii de secții din Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

comunicat de presă


Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, împreună cu Alexandru Oprea, administratorul public al județului, și Alexandra Stan, directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița (CJAS), s-au întâlnit ieri dimineață, la sediul la Spitalului Județean de Urgență Târgoviște (SJU), cu managerii spitalului, membrii Consiliului de Administrație și șefii de secții, prilej cu care au fost analizate mai multe aspecte ale activității acestei unități spitalicești.

În urma semnalelor primite în ultima perioadă de la cetățeni, dar și a semnalelor din presă, situația disfuncționalităților de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) – referitoare la acordarea serviciilor de asistență medicală (examinare și investigare) – a constituit tema principală a reuniunii. În plus, a fost analizată atât situația numărului de angajați, cât și nevoile de personal pentru Unitatea de Primiri Urgențe.

În cadrul ședinței au fost analizate concluziile rapoartelor de audit pentru perioada 2010 – 2014, întocmite de Compartimentul Audit Intern al Consiliului Județean Dâmbovița, dar și modalitățile de implementare a recomandărilor incluse în aceste rapoarte.

De asemenea, s-au stabilit atât măsuri privind efectuarea unor lucrări de reparații capitale curente, igienizare a spațiilor și dotare cu mobilier - în vederea obținerii autorizației de funcționare, cât și măsuri ce țin de derularea achizițiilor de medicamente, materiale sanitare și a altor dotări pentru unitatea spitalicească. Un alt subiect l-a reprezentat stadiul derulării proiectului „Dezvoltarea serviciilor publice electronice la unități sanitare din județul Dâmbovița”, în valoare de 1,3 milioane euro. Sistemul informatic are aplicabilitate pentru SJU, Spitalul Municipal Moreni și Spitalul Orășenesc Găești. În luna februarie a acestui an, au fost livrate echipamente informatice în valoare de 3.271.297 lei.

Totodată, s-a analizat finanțarea Spitalului Județean de Urgență prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, în principal în ce privește realizarea de venituri pe componenta spitalizării de zi, recuperare medicală, investigații paraclinice și spitalizare continuă, prin raportare la strategia națională, adoptată de Guvern.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Oli la 20.03.2015 12:11

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi ,in functie de abilitati.
Cerinte:
calculator
conexiune internet
cunostinte minime PC
seriozitate
atentie la detalii
rabdare
perseverenta
nu este necesara experienta
Instruire gratuita oferita prin lectii transmise prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire,apoi daca doriti o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Se incheie contract legal de munca.
Pentru informatii trimiteti textul”INFO” la adresa de mail :[email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale