Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.08.2014 00:08

Altfel despre cazul debutului de sezon, Flacăra – Aninoasa


A A

Dincolo de aparențe

Dincolo de aparențe
Acestea sunt personajele implicate direct în „neprezentarea anului”

❚ În avanpremiera meciului, apărută vinerea trecuă, pe data de 15 august, sub numele „Cine începe cu dreptul”, un comentariu scris de user-ul „Ionutz” ne-a atras atenția ❚ De neprezentarea celor din Aninoasa se vorbea cu o zi înaintea meciului, semn că fum fără foc nu a existat nici în acest caz. ❚ Principala decizie a fost tăierea indemnizațiilor către fotbaliști și antrenori, în eventualitatea în care meciul cu Flacăra se va rejuca ❚ „Vom respecta decizia Comisiei de Competiții și Disciplină”, a anunțat Constantin Maricescu ❚ La prânz, când mai erau doar câteva ore până la aflarea verdictului, primarul din Moreni, Constantin Dinu, a avut câteva declarații interesante de oferit ❚ „La o neprezentare nu pot să am decât 3 – 0. Eu am gânduri de promovare și voiam să am un golaveraj mare încă după primul meci”, a fost sarcastic Constantin Dinu ❚ „Cred că dacă ar fi fost bunăvoință, se ajungea la meci”, a comentat și Laurențiu Neagu ❚ Președintele AJF Dâmbovița, Emil Tudor, s-a limitat la declarații simple, oferind informații tehnice, despre actele depuse de echipa lui Gâlmencea la comisii ❚ La 14.30, membrii CCD erau deja la sediul AJF Dâmbovița, acolo unde începuseră dezbaterile și analizele pe marginea celui mai fierbinte subiect al Ligii a IV-a ❚ „Dacă Remus Gâlmencea a făcut-o, înseamnă că s-a pretat la așa ceva”, ne-a declarat și Mirel Matei, fost elev al lui „Gâlmă” sezonul trecut

MĂDĂLIN RĂDUCU


Pe măsură ce zilele au trecut din momentul neprezentării a celor din Aninoasa la etapa de debut cu Flacăra Moreni au apărut tot felul de informații, care mai de care mai interesante. Ultima a venit ieri de dimineață. A fost scoasă la lumină, din arhiva articolelor păstrate pe site-ul jurnaldedambovita. ro.

În avanpremiera meciului, apărută vinerea trecuă, pe data de 15 august, sub numele „Cine începe cu dreptul”, un comentariu scris de user-ul „Ionutz” ne-a atras atenția. Îl redăm integral: „Nu vă faceți iluzii, nesimțiții de la Aninoasa nu se prezintă cu seniorii. Dacă se întâmplă așa ar trebui excluși din campionat. Au impresia că li se cuvine tot din moment ce sunt ținuți în brațe de AJF”. Așadar, o singură concluzie: de neprezentarea celor din Aninoasa se vorbea cu o zi înaintea meciului, semn că fum fără foc nu a existat nici în acest caz.

Maricescu a organizat Consiliul de Administrație

Tot de dimineață, primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu, s-a ținut de cuvânt și a organizat Consiliul de Administrație anunțat în interviul acordat ziarului nostru. Principala decizie a fost tăierea indemnizațiilor către fotbali ști și antrenori, în eventualitatea în care meciul cu Flacăra se va rejuca. De altfel, în momentul în care în discuție a fost adusă soarta „principalului” Gâlmencea, au existat reacții aprinse. Nu s-a ajuns la un consens, astfel că se poate spune că Remus va continua. Cel puțin temporar. „Vom respecta decizia Comisiei de Competiții și Disciplină. Dacă ea nu ne va fi favorabilă, o vom accepta fără a mai face revenire către o comisie superioară”, ne-a declarat primarul Constantin Maricescu.

Un jucător a participat la discuții

Vlăduț Nicolae este unul dintre fotbaliștii care a făcut parte din lotul pe care Gâlmencea urma să-l deplaseze la Moreni. Fundașul lateral susține că a imortalizat cu telefonul mobil momentul în care autocarul a rămas în pană.

Constantin Dinu, ironia și gândurile de promovare

La prânz, când mai erau doar câteva ore până la aflarea verdictului, primarul din Moreni, Constantin Dinu a avut câteva declarații interesante de oferit. Edilul morenar susține că echipa sa este pregătită pentru Liga a III-a. „Nu știu care va fi verdictul. Neprezentarea nu este altceva decât o bătaie de joc la adresa morenarilor. Al doilea punct de vedere al meu reprezintă o insatisfacție personală, ca om care sprijină fenomenul, fiindcă dânșii mi-au stricat golaverajul. La o neprezentare nu pot să am decât 3 – 0. Eu am gânduri de promovare și voiam să am un golaveraj mare încă după primul meci”, ne-a declarat Constantin Dinu. Primarul nu a mai vrut să se gândească la trecut, când lui Ion Nicolae i-a fost ridicată suspendarea de aceeași comisie care a judecat cazul și ieri. „Ar fi prea mult să mă gândesc la decizia de primăvara trecută. Eu privesc înainte. Noi dorim să promovăm în Liga a III-a. Mergem înainte. Dacă ajungem acolo, cu siguranță vom avea și cu ce, să rezistăm. Nu ne hazardăm doar de dragul de a fi acolo, avem un proiect pe termen lung și sunt sigur că vom face față”, a admis Dinu.

„Lari” Neagu, reținut în declarații

Laurențiu Neagu a făcut parte din echipa lui Remus Gâlmencea sezonul trecut. Fundașul central era om de bază și a fost titular în meciul de baraj. Însă, după ratarea promovării în Liga a III-a, „Lari” a plecat de la Aninoasa. Acesta a fost contactat în cursul zilei de ieri: „Aștepăm deciziile comisiilor. Cred că dacă ar fi fost bunăvoință, se ajungea la meci. Asta a picat mai urât decât în meciul pierdut la masa verde cu Produlești, când a plecat asistenta de la teren. Eu cred că domnul primar nu a avut nicio legătură”.

Tudor îndemna la calm. Chiar se speriase șeful AJF?

O poziție interesantă, de urmărit, a fost cea a președintelui asociației, Emil Tudor. Conștient că acest caz a escaladat de mult și a atins cote pe care nu și le-a imaginat, Tudor nu și-a permis să facă aprecieri pe marginea subiectului. S-a limitat la declarații simple, oferind informații tehnice, despre actele depuse de echipa lui Gâlmencea la comisii: „Plicul a fost predat secretarului AJF, Severin Anghelinu, iar acesta l-a transmis mai departe celor de la Comisia de Competiții și Disciplină. Nu e treaba mea ce documente sunt acolo și nici nu vreau să influențez în vreun fel decizia comisiei. Am încredere totală în președintele Vasile Stroe și ceilalți membri”.

Comisia s-a adunat mult mai devreme

Dat fiind faptul că acest caz este unul din cele mai grele din ultimele sezoane, membrii Comisiei de Competiții și Disciplină s-au întâlnit mult mai devreme decât de obicei. Astfel, la 14.30, aceștia erau deja la sediul AJF Dâmbovița, acolo unde începuserău dezbaterile și analizele pe marginea celui mai fierbinte subiect al Ligii a IV-a. Comisia este formată din Vasile Stroe (președinte), Gigi Ionescu (secretar), Gigi Iordache, Dorin Nistor și Tinel Aldea (toți membri). Dintre aceștia, toți au drept de vot, mai puțin secretarul Gigi Ionescu. Cum în joc rămân patru voturi, există posibilitatea unei egalități (2 – 2), însă aici intervine calitatea de președinte a lui Vasile Stroe, care se dovedește a fi decisivă în cele din urmă.

Mirel Matei, aceeași atitudine ca a lui Neagu

Până la aflarea verdictului, minutele se scurgeau greu, iar reacțiile apăreau rapid. Aflat acum la Bradul Moroeni, pentru care a și debutat cu gol, atacantul târgoviștean s-a aflat și el în echipa celor din Aninoasa atât sezonul trecut, cât și la baraj. „După toate lucrurile pe care mi le-a făcut antrenorul, nu am ce să comentez. E fix problema lor. Pentru Aninoasa ar fi important să se joace, atunci vom vedea care pe care. La momentul actual nu știu ce să mai cred, dacă a fost sau nu premeditat. Dacă Remus Gâlmencea a făcut-o, înseamnă că s-a pretat la așa ceva”, ne-a declarat Mirel Matei.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale