Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.01.2015 00:16

Fostul senator liberal de Dâmbovița Sorin Roșca Stănescu a lansat...


A A

Din spatele gratiilor, scrisoare deschisă către PNL

Din spatele gratiilor, scrisoare deschisă către PNL
Deputatul liberal Vasile Horga susține că, dacă legile promovate de fostul senator Sorin Roșca Stănescu se vor dovedi utile, vor fi votate

❚ Acum încarcerat, fostul parlamentar le cere sprijinul foștilor colegi liberali pentru aprobarea în Parlament a două proiecte de lege pe care le-a promovat intens atunci când se afla în libertate, Legea Cinematografiei și Legea Audiovizualului ❚ Din Dâmbovița, Sorin Roșca Stănescu are toată susținerea deputatului PNL Vasile Horga, care spune că, dacă cele două legi sunt bune și rezolvă problemele societății civile, vor fi susținute de grupul parlamentar PNL, iar faptul că fostul senator este acum la Jilava nu are nicio legătură cu legile pe care le-a promovat

ANA MARIA POPESCU


Din spatele gratiilor de la Jilava, fostul senator PNL de Dâmbovița, Sorin Roșca Stănescu, a lansat în spațiul public o scrisoare deschisă. Acesta le cere sprijinul foștilor colegi liberali pentru aprobarea în Parlament a două proiecte de lege pe care le-a promovat intens atunci când se afla în libertate. Este vorba despre Legea Cinematografiei și Legea Audiovizualului, proiecte la a căror elaborare stau mai multe dezbateri organizate în țară și în București, dar și norme „avizate” chiar de membrii CNA (Consiliul Național al Audiovizualului).

 

Fostul senator PNL a avut sprijinul colegilor pentru aceste legi

Sorin Roșca Stănescu le reamintește parlamentarilor că Legea Audiovizualului face parte din programul politic al PNL, iar Legea Cinematografiei a fost pe placul multor liberali, atunci când a fost elaborată:

„Mă adresez fiecăruia dintre voi pentru a va reaminti că în această sesiune urmează să intre pe ordinea de zi două proiecte de lege pe care le-am inițiat și în legătură cu care am avut sprijinul multora dintre voi. Este vorba de Legea Cinematografiei și de Legea Audiovizualului. În special, în ceea ce privește al doilea proiect de act normativ, insist asupra faptului că ar fi regretabil ca acesta să fie abandonat (...), mai ales pentru că această lege s-a dovedit a fi extrem de necesară cetățenilor României, pe care îi reprezentanți în Parlament”, arată fostul senator PNL în scrisoarea deschisă.

 

Susținere dâmbovițeană

Sorin Roșca Stănescu are toată susținerea deputatului PNL de Dâmbovița, Vasile Horga, care dă asigurări că, dacă cele două legi sunt bune și rezolvă problemele societății civile, cu siguranță vor fi susținute de grupul parlamentar PNL.

„Sigur că ele vor intra în dezbaterea parlamentului prin Comisiile pentru cultură ale Senatului și Camerei Deputaților, după care vor veni în plen și, în funcție de raportul comisiilor de specialitate, grupul parlamentar al PNL se va pronunța asupra oportunității sau nu a acestor legi. Faptul că dl Sorin Roșca Stănescu este acum închis nu are nicio legătură cu legile pe care le-a promovat și nu este de natură să facă parlamentul să nu le privească cu toată atenția. Dacă legile conțin prevederi care interesează societatea românească, nu este niciun motiv să nu fie susținute”, ne-a declarat ieri deputatul PNL de Dâmbovița, Vasile Horga.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale