Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.05.2020 10:03

Editorial


A A

Din ordonanță-n ordonanță...

George Coandă


...țară dragă, n-ai speranță! N-am vrut s-o dau pe poezie, dar așa mi-a ieșit. Pentru că, la români, nu este de-ajuns declararea stării de urgență, după mintea guvernului, care de la o zi la alta nu știe cum să se mai descurce cu coronavirusul, îi bagă-n sperieți pe locuitorii patriei cu ordonanțe militare.

 

Și, uite-așa, din ordonanță-n ordonanță, dar coronavirusul pas să părăsească România, mergem pe nu mai știm unde. Pe când în alte țări de prin UE, starea de urgență se relaxează, domnul președinte Iohannis, nein, români, stați în cușcă și mucles în front! Și, cu toate că stăm cu ochii pe televizor ventuză, panicați de ni se taie răsuflarea, prea mare lucru nu știm pe ce lume trăim.

 

Poate asta se și vrea pe la Cotroceni și Palatul Victoria. Dar de la revoluția română încoace, a devenit o adevărată „rațiune de stat” de a minți poporul cu televizorul. Și, cu cât românii sunt tot mai mulți băgați în... ceața coronavirusului, cu atât mai mult... înfloresc afacerile veroase tainice.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Brandul de media sau chiar mai mult?
Ni se mută pădurile din țară
Privire, la distanță, din balcon
8 săptămâni fără piața Schuman… m-am întors!
Distanțarea socială
Până și Universul se reciclează
Trianonul uitat
Plan Marshall sau Pasăre Phoenix pentru UE?
Nu știe dreapta ce face... dreapta
Atenție, vine valul!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale