Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.03.2018 00:18

Astăzi, social-democrații își aleg delegații pentru forul suprem al partidului, însă rămân cu…


A A

Dilema candidaților PSD la Congres

Dilema candidaților PSD la Congres

❚ Formațiunea politică va avea astăzi câteva ședințe care vor avea ca scop desemnarea celor 143 de delegați la Congresul din 10 martie de la Sala Palatului, dar și luarea unei decizii în ceea ce privește eventualele candidaturi pentru funcțiile de conducere de la nivel central

ANA MARIA POPESCU


Social-democrații dâmbovițeni au astăzi o zi plină... După ce se va încheia vizita ministrului de Finanțe, aceștia sunt convocați la o serie de ședințe la partid. Astăzi, în cadrul Biroului Permanent Județean, a Comitetului Executiv Județean și a unei Conferinței Extraordinare, social-democrații vor decide numele delegaților la Congresul PSD, care va avea loc pe 10 martie a.c. la Sala Palatului, dar în același timp se vor hotărî și dacă PSD Dâmbovița va avea candidați pentru vreuna din funcțiile de conducere ale formațiunii politice de la nivel național. „Mâine (n.n. - astăzi) va avea loc Biroul Permanent Județean, urmat de Comitetul Executiv Județean și Conferința Extraordinară a Organizației Județene, ședințe care vor avea ca scop principal desemnarea candidaților pentru Congresul care va avea loc în data de 10 martie la Sala Palatului, la București. Prin norma de reprezentare pe care o avem în cadrul Organizației PSD Dâmbovița, vom fi reprezentați la Congres de 143 de delegați, care vor fi desemnați în Conferința Județeană. Vom stabili și dacă vom avea și candidați pentru funcții de conducere la nivel central, până acum nu și-a manifestat nimeni dorința de a candida pentru vreo funcție”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, într-o conferință de presă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale