Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.01.2022 00:14

În următorii doi ani,


A A

Digitalizarea administrației locale târgoviștene

Digitalizarea administrației locale târgoviștene

*Proiectul care va fi implementat pe fonduri europene presupune ca oamenii să-și poată rezolva problemele cu ajutorul unei aplicații de pe telefon

*La Primăria Târgoviște a început să se lucreze cu semnătura electronică, aceasta fiind utilizată și în relația cu alte instituții care, la rândul lor, o folosesc

 

Ștefan Khalil


Birocrația va deveni într-o zi istorie pentru cetățenii municipiului Târgoviște! Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat într-o intervenție a sa că sistemul administrativ al Primăriei Târgoviște va fi digitalizat în aproximativ doi ani.

Proiectul care va fi implementat pe fonduri europene presupune ca oamenii să-și poată rezolva problemele cu ajutorul unei aplicații de pe telefon. Primarul a oferit mai multe detalii despre această inițiativă.

„Într-adevăr, trebuie să modernizăm procedurile de oferire de servicii pentru cetățenii noștri atunci când vin la sediul administrativ să-și rezolve problemele. Din acest motiv vom accesa un proiect de digitalizare a administrației publice locale (…) Pentru târgoviștenii care vor avea dificultăți, vom păstra și o zonă de registratură clasică, însă vrem ca într-un an și jumătate – doi să scăpăm de tot ceea ce înseamnă hârtie în Târgoviște, pe bani europeni. Am trecut deja de prima etapă a acestui proiect, iar, în perioada următoare, vom realiza lucrul acesta. Nu va fi atât de simplu, sunt chestiuni  delicate, noi fiind obișnuiți să lucrăm clasic, dar trebuie să ne adaptăm”, a explicat primarul Daniel Cristian Stan.

Acesta a mai transmis că la Primăria Târgoviște a început să se lucreze cu semnătura electronică, aceasta fiind utilizată și în relația cu alte instituții care, la rândul lor, o folosesc.

„Am impus ca, în cadrul administrației locale târgoviștene, tot ceea ce înseamnă mapă de corespondență emisă de noi să fie semnat electronic, acolo unde este posibil”, a mai completat primarul Daniel Cristian Stan.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

566 de locuri de muncă disponibile
Dublează-ți veniturile în doar 1 an - Investiție minimă, profit garantat!
Proiectul pentru DN 71 provoacă îngrijorare
Întreruperi energia electrică
Protocol semnat pentru noile Centuri de la Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Bugetul pentru comune, orașe și municipii din Dâmbovița a fost aprobat
Infrastructura educațională continuă să se schimbe
Guvernul a aprobat înființarea centrelor de evaluare propuse de PSD pentru prevenirea formelor grave de COVID-19
Beltrame a semnat promisiunea de vânzare - cumpărare pentru COS Târgoviște!
2022, an important pentru investiții


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale