Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.05.2015 00:05

Recolta Gura Șuții - Săgeata Cătunu 3-2 (2-1)


A A

Diferență făcută de portari: Moise a fost peste Florea

Diferență făcută de portari: Moise a fost peste Florea
Meci spectaculos la Gura Șuții, unde Săgeata Cătunu a pierdut pe mâna portarului Florea

P.D.


Stadionul din Gura Șutii. Spectatori: 150. Au marcat: I. Dumitru (28), I. Radu (41), Olteanu (65) / Zaharia (29), Pietricică (60). Au arbitrat: Viorel Danciu - Costinel Neagu, Aron Pitiș. Observator AJF Dâmbovița: Cristi Grigorașcu. Cartonașe galbene: Motolici (86) / Ștefan (7), Zaharia (71). La juniori: 7-1.

Gura Șutii: Moise - G. Dragne, I. Radu, I. Ștefan, M. Dragne – I. Dumitru, A. Nicolae, Motolici, Mărgărit - Cravcescu, Olteanu. Antrenor: Victor Nicolae.

Cătunu: Florea - Apetrechioaie, Voicu, G. Radu, Perdun - Baltag, R. Popescu, S. Ștefan, Buhuș - Zaharia, Pietricică. Antrenor: Nicolae Ifrim.

Chiar dacă meciul de la Gura Șutii nu avea o miză deosebită, a rezultat un joc spectaculos, cu goluri de generic, gazdele câștigând cu noroc cele trei puncte. Partida începe cu localnicii la timonă. Mărgărit îl încearcă cu un șut de la distanță pe Florea (10), urmat de Motolici (15). Oaspeții răspund prin Voicu (21), care nu găsește poarta lui „Vice”. Gazdele deschid scorul în minutul 28, când fostul jucător al Urbanului, Ionel Dumitru (28), prinde un șut de la 25 de metri, care îl surprinde pe Florea.

Oaspetii egalează la faza următoare, Zaharia (29) marcând cu o execuție curată, din careu. Jocul scade în intensitate și nu se mai întâmplă nimic notabil vreme de un sfert de oră. Finalul de repriză aparține amfitrionilor, care preaiu conducerea pe tabelă. Ionuț Radu (41) execută perfect o lovitură liberă de la 35 de metri, trasorul fundașului de la Recolta ducându-se în vinclul porții lui Florea. Ultima ocazie a reprizei o notăm în contul oaspeților, Voicu (42) ratând o bună oportunitate de a egala.

Repriza lui „Vice”

Repriza secundă avea să fie una de excepție pentru portarul de la Gura Șutii, care a avut câteva intervenții foarte bune. Mitanul al doilea debutează cu oaspeții în atac, Pietrică (48) șutând peste poartă din poziție favorabilă. De aici își intra în rol Florin (Vice) Moise, cu câteva parade de excepție. Zaharia (52), Popescu (55) și Pietricică (58) ratează ocazii mari pentru oaspeți. Portarul gazdelor nu mai are ce face la golul marcat de Pietricică (60), atacantul echipei din Cătunu marcând cu capul, din șase metri, după un corner executat de Zaharia. Gura Șuții își revine repede și preia conducerea în minutul 65.

Florea greșește grav la o minge ușoară și îi oferă balonul pe tavă lui Olteanu, care marchează în poarta goală. Recolta are ocazia să închidă meciul în minutul 75, dar Cravcescu ratează o bună oportunitate. Victorie importantă pentru gazde, care s-au impus cu ceva noroc, mai echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate. Oaspeții au oferit o replică foarte bună, puțin lipsind ca Săgeata să nu plece neînvinsă de la Gura Suții. Cel mai bun om al meciului a fost Florin Moise, care a făcut o partidă foarte bună. De partea cealaltă, Ionuț Florea fost cel mai slab jucător de la oaspeți, greșind la două din cele trei goluri ale gazdelor. S-au remarcat de la gazde, Moise, Dumitru și Olteanu, iar de la oaspeți, Zaharia, Popescu și Voicu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale