Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.11.2014 00:06

Meci amical. Urban Titu – Viitorul Constanța 0-4 (0-2)


A A

Diferență de două ligi și de patru goluri

Diferență de două ligi și de patru goluri
Chiar dacă amical, meciul dintre Urban și Viitorul s-a jucat fără menajamente

❚ În minutul 68 și-a făcut apariția pe teren și Ianis Hagi, care a obținut un penalty, pe care tot el l-a executat, însă a trimis peste poartă

C. N.


Stadion „Orășenesc” Titu. Spectatori: 500. Au marcat: Nedelcu (32), Bonilla (35), Iacob (54), Coman (84). Șuturi spre poartă: 5-10. Șuturi pe poartă: 3-10. Cornere: 4-6. Au arbitrat: Iulian Călin - Florin Neacșu, Romică Bârdeș (toți din Pitești). Cartonaș galben: Pâslaru (49).

Urban: Iordan – Pâslaru, Avram, Ștefănescu, Mirescu – Ivașcu, Dicu – Neguț, Cârstea, Rădescu – O. Stan. Au mai jucat: M. Mihai – Corbu, Petculescu, Lică, Militaru, Tuță, E. Nedelcu, A. Stan. Antrenor: Adrian Neaga.

Viitorul: Balauru – Nikolov, Hodorogea, Perju, Puțanu – D. Nedelcu. R. Marin, Pană, Vână, Deerman – Bonilla. Au mai jucat: Tordai – Toriște, Iacob, D. Gheorghe, Casap, I. Hagi, Mărkuș, Coman, Neniță, Boitos. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Peste 500 de spectatori au ținut să asiste la ultimul amical din acest an al echipei din Titu, unul de lux, cu Viitorul lui Gică Hagi. După un început echilibrat de partidă, oaspeții au deschis scorul la prima acțiune mai consistentă, Dragoș Nedelcu (32) învingându-l pe Iordan cu un șut superb sub transversală. Trei minute mai târziu, oaspeții și-au dublat avantajul prin Nelson Bonilla, care a înscris cu un șut la colțul lung. Urbanul nu a contat în prima repriză pe faza ofensivă, acțiunile echipei din Titu fiind oprite fără probleme de apărarea Viitorului. Oaspeții au început mai bine și repriza secundă, însă șutul lui Adrian Mărkuș (52) a lovit bara porții lui Iordan. Ocazie ce avea să anunțe golul trei, marcat de Iacob (54), care l-a învins pe Iordan după o acțiune personală. Prima ocazie în contul gazdelor am notat-o după o oră, șutul lui Corbu fiind respins de Balauru în corner. Urban a mai avut ocazie în minutul 66, numai că Ivașcu a trimis peste poartă, din poziție favorabilă.

Ianis Hagi a ratat un penalty

În minutul 68 a intrat pe teren și Ianis, băiatul lui Gică Hagi. După numai două minute, acesta a luat o acțiune pe cont propriu, a fost faultat în careu de Lică, iar arbitrul Iulian Călin a acordat penalty. A executat tot Hagi junior, dar șutul acestuia, în forță, s-a dus peste poartă. Viitorul a irosit apoi o nouă oportunitate, prin Iacob, care a reluat peste poartă, din poziție favorabilă. Cea mai mare ocazie a gazdelor am notat-o în minutul 77, când Lică a șutat peste poarta lui Balauru. Oaspeții au închis tabela prin Coman (84), care a marcat cu un șut sub bară. Experiența superioară echipei de prima ligă și-a spus cuvântul în partida de miercuri seară, chiar dacă Gică Hagi a folosit mulți jucători care au evoluat mai puțin în acest campionat. Echipa lui Rică Neaga a jucat cu entuziasm, dar diferența dintre Liga a III-a și Liga I a fost evidentă. A fost ultima partidă amicală din acest an, jucătorii Urbanului urmând să reia pregătirile la jumătatea lunii ianuarie a anului viitor.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale