Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.09.2022 00:13

În Dâmbovița,


A A

DGASPC are zeci de beneficiari în sistem

DGASPC are zeci de beneficiari în sistem

Ștefan Khalil


Numărul persoanelor defavorizate din sistemul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Dâmbovița se menține la un nivel ridicat. Potrivit directorului general al instituției, Ionela Sandu, Complexul de Servicii Sociale Târgoviște „Floare de Colț” are în întreținerea sa 27 de adolescenți, 10 dintre ei cu dizabilități.

Totodată, Complexul de Servicii Sociale Târgoviște „Casa Soarelui” deține și  Centrul Maternal, unde sunt sub supraveghere două mame, din care una dintre ele minoră și doi copii. Tot în cadrul DGASPC Dâmbovița se află Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat, Neglijat, Exploatat, care are în grijă un minor. De asemenea, în cadrul DGASPC Dâmbovița mai este și Centrul rezidențial pentru copii și tineri, care are trei beneficiari.

În ceea ce privește centrele pentru victimele violenței domestice, mai sunt și instituții precum Centrul de recuperare pentru victimele violenței în familie, care are sub supraveghere două victime, capacitatea fiind de 15 locuri. Nu în ultimul rând, prin Programul Venus – „Împreună pentru o viață în siguranță”, se află și o victimă, care primește consiliere din partea specialiștilor. Totodată, conducerea instituției a transmis că periodic sunt organizate activități cu beneficiarii din cadrul DGASPC Dâmbovița, atât pentru recreerea acestora, cât și pentru formarea lor profesională.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie
Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Numărul turiștilor a crescut în 2022
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale