Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.06.2017 00:21

Ieri, în conferință de presă, a... explodat "bomba" nemulțumirilor


A A

Dezvăluiri din "culisele" PNL Dâmbovița

Dezvăluiri din
Fostul lider interimar PNL Cezar Preda, acuzat în lipsă: prim-vicepreședintele Aurelian Popa „dă din casă”, însă secretarul general al PNL, Gabriel Plăiașu, nu confirmă, dar nici nu infirm

❚ Fostul prefect Aurelian Popa, actualmente prim-vicepreședinte al organizației județene PNL și consilier al primarului de la Răcari, susține că, în campania electorală pentru parlamentare, președintele de la acea vreme, deputatul Cezar Preda, le-ar fi promis lui, dar și altor lideri liberali, locuri de muncă, indiferent de rezultatul pe care l-ar fi obținut la alegeri ❚ Jenat de destăinuirile făcute de colegul Popa, Gabriel Plăiașu, secretar general al PNL Dâmbovița, a comentat nervos: „Dl Popa să vorbească în numele domniei sale, nu în numele meu”

ANA MARIA POPESCU

 


 

Fostul prefect al județului Dâmbovița, actual lider de grup al consilierilor județeni PNL, Aurelian Popa, ocupă de puțin timp postul de consilier personal al primarului orașului Răcari, Marius Caravețeanu. Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, liberalul a încercat să explice reprezentanților presei „istoria” din spatele ocupării acestui post în administrația publică locală de la Răcari. Se pare că acesta nu a mai putut suporta statutul de „șomer fără indemnizație” și să stea acasă fără să facă nimic productiv, așa că a început să-și caute un loc de muncă. Le-a cerut colegilor de partid sprijin în acest demers, a purtat discuții cu administrația locală de la Uliești, care era dispusă să-i ofere un loc de muncă, însă, între timp, s-a ivit oportunitatea de la Răcari, mult mai la îndemână, care nu putea fi ratată. În încercarea de a oferi presei explicații și amănunte legate de noua sa funcție administrativă, liberalului Aurelian Popa i-a ieșit porumbelul pe gură și a început să facă dezvăluiri din „bucătăria internă”, despre promisiunile neonorate ale fostei conduceri a partidului. Aurelian Popa susține că, în campania electorală pentru parlamentare, președintele de la acea vreme, Cezar Preda, le-ar fi promis domniei sale, dar și altor lideri liberali, locuri de muncă, indiferent de rezultatul pe care l-ar fi obținut la alegeri. Numai că, după ce a ajuns deputat, susține Aurelian Popa, acesta a uitat de promisiunile făcute și i-a lăsat cu „ochii-n soare”. Și pentru că indemnizația de consilier județean era insuficientă pentru a duce un trai decent, fostul prefect al județului a trebuit să-și asigure un venit lunar sigur, așa că și-a căutat, și în cele din urmă și-a găsit, un loc de muncă bine plătit.

„Eu am rugat colegii multă vreme să fiu ajutat să muncesc, pentru că chiar mă văd folositor unei administrații și sunt foarte responsabil. Nu este Primăria Răcari prima primărie cu care am discutat. Am discutat, vă spun și un secret, și cu Primăria Uliești pentru treaba asta, deci eram dispus să lucrez. Mie îmi place efectiv să nu stau acasă și nu găsesc să-mi câștig banii decât prin muncă. Nu am afaceri, nu am business-uri și am avut o discuție cu Primăria Uliești, care era mult mai peste mână, pentru că era la distanță de 25 de kilometri, și președintele Marius Caravețeanu m-a auzit și mi-a spus că ce rost are să mă duc acolo «când și eu pot să-ți ofer o posibilitate să lucrezi». Să nu credeți că este o salarizare extraordinar de mare, dar pot să muncesc și zic eu că am și o expertiză... Trebuie să vă spun că persoana care ne-a promis la fiecare câte un loc de muncă ne-a uitat. Deci, înainte de alegeri, deputatul Cezar Preda m-a chemat și mi-a spus: «să nu-ți faci probleme, că vei avea un loc de muncă, o să fii la Parlament, o să fii nu știu unde, nu știu ce...». I-a zis și lui Gabi (n.n. Gabriel Plăiașu), i-a zis și lui Gabi Grozavu, dar ce să faci, să stai încă patru ani, trebuie să găsești ceva... Mi s-a promis că, în cazul în care câștigăm alegerile, nu există o problemă, în cazul în care le pierdem, o să ne asigure la Parlament funcții de consilier al deputatului sau a altui deputat. În condițiile în care câștigai alegerile puteai să fii, cum sunt toți, la guvernare, în condițiile în care le pierzi, puteai să fii doar un consilier al unui parlamentar”, a declarat actualul primvicepre ședinte PNL Dâmbovița, Aurelian Popa.

„Momentul de sinceritate” al lui Aurelian Popa l-a deranjat însă pe colegul de partid, Gabriel Plăiașu, secretar general al PNL Dâmbovița. Jenat de destăinuirile făcute de liberal, acesta a avut o intervenție în cadrul conferinței de presă și a comentat furios: „Domnul Popa să vorbească în numele domniei sale, nu în numele meu”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale