Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.05.2020 18:03

La Potlogi...


A A

Dezinfectarea localității, în atenția autorităților

Dezinfectarea localității, în atenția autorităților

Dezinfectarea totală a localității, prioritate „zero” și la Potlogi! Localitatea este una dintre cele mai mari comune ale județului Dâmbovița din punct de vedere al numărului de locuitori! Autoritățile locale și-au luat toate măsurile și au asigurat, din resursele proprii ale primăriei, fondurile necesare pentru realizarea activității de igenizare.  În acest sens a fost angajată o firmă de specialitate care să se ocupe în cele mai bune condiții de această activitate.  

 „Nu am primit niciun leu de nicăieri pentru dezinfectarea localității, am rupt din sărăcia noastră și am asigurat această activitate de igienizare a comunei. Am dezinfectat de două ori și urmează să mai dezinfectăm încă o dată străzile, magazinele, scările de bloc pentru că avem și noi un bloc ANL unde am pus și soluție de dezinfectarea a mâinilor chiar la intrarea în imobil. Acțiunea de dezinfecție a localității am făcut-o cu o firmă specializată, pe care am angajat-o să se ocupe de așa ceva”, ne-a declarat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 De asemenea, de la acesta am aflat că încasarea impozitelor și taxelor locale este mulțumitoare, dar nu se ridică la nivelul încasărilor de anul trecut, iar cauza pare să fie criza sanitară generată de pandemia de coronavirus, care va fi urmată cel mai probabil și de o criză economică... Chiar și așa edilul se declară mulțumit de nivelul colectării banilor la buget. Acesta este optimist și în ceea ce privește plata salariilor și a persoanelor cu handicap...

La „capitolul” agricultură, ploia căzută în ultimele zilele a mai salvat cât de cât situația. „După ploița de acum agricultura se prezintă bine, ploaia a fost nemaipomenită. La noi culturile de bază sunt cele de porumb, grâu și mai puțin de floarea soarelui”, a completat edilul de la Potlogi. La Primăria Potlogi activitatea se desfășoară normal, salariații sunt la lucru...

„Primăria lucrează cu publicul, 8 h pe zi, la întreaga capacitate, avem la ușă pe cineva care îi bagă pe rând pentru a se evita aglomerația la birouri, iar cel care intră în primărie primește o mască și o pereche de mănuși”.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Salariații DGASPC Dâmbovița nu au COVID-19
"Protejarea sănătății pacienților oncologici în perioada pandemiei COVID -19"
Traseele turistice, în atenția jandarmilor montani
ANAF continuă implementarea măsurilor de protecție a angajaților și contribuabililor
Primăria Băleni a împărțit materiale de protecție persoanelor bolnave din comună
Operatorii economici din județul Dâmbovița au primit plățile pentru șomaj tehnic
Drum lin printre stele, Viorel Nicolescu!
S-a stins din viață d-nul dr. BĂRBULESCU CĂTĂLIN
Se deschid Parcul Chindia, Grădina Zoo și piețele din Târgoviște
COVID-19 confirmat la un diacon al Catedralei eparhiale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale