Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.10.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Despre Voința Crevedia 2018

Despre Voința Crevedia 2018

S-a scris și s-a vorbit în ultimele zile despre echipele dâmbovițene care și-au exprimat intenția de a evolua în campionatele altor județe. Într-un final au rămas doar trei, după ce Știința Finta a ales să evolueze în competiția din Dâmbovița, iar Rapid Ibrianu și-a întrerupt activitatea la Prahova. Două dintre ele, Voința Crevedia 2019 și Voința Dârza, au achitat o taxă de transfer către AJF Dâmbovița, impusă prin Comitetul Executiv, în timp ce Voința Crevedia 2018 a încercat să o evite, transferând sediul clubului în județul Ilfov, unde și activează.

Subiectul este unul sensibil și, din păcate, nu avantajează clubul din Crevedia. Tema deschisă în presă nu face deloc bine unei structuri fotbalistice care își caută drumul către performanța sportivă, prin investiții, muncă și sacrificii. Citind regulamentele, nu prea văd cum un club cu domiciliul în Buftea și CIS de Ilfov se poate numi Crevedia, context în care echipa nu prea mai este una dâmbovițeană. Aceasta poate duce la confuzii în mediul public, dar și al finanțării din bani publici.

Chiar și așa, AJF Ilfov, această Transnistria a fotbalului a cam încălcat Art. 2 din ROAF prin afilierea Voinței Crevedia 2018. Amintesc că și DJST Dâmbovița a emis într-un mod șocant, ca să nu scriu altfel, un CIS pentru Știința Finta, care avea domiciului în Ploiești - Prahova, document anulat și îndreptat la sesizarea MTS. Mă repet, subiectul este unul sensibil și nu știu dacă se impunea expunerea lui în spațiul public.

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări la Liga a 4-a
Experiență interesantă
Chindia merită respect
Arbitrajul batjocură, un semn rău pentru Chindia
Sportiv, contăm la nivel național
Luptă în trei pentru titlul județean
Discursul lui Marco Dulca
Fotbalul dâmbovițean s-a schimbat în bine
La ce poate spera Chindia?
Moment istoric pentru fotbalul dâmbovițean
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale