Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.08.2022 09:44

CJD: La ședința extraordinară de vineri, 12 august, aleșii județeni au aprobat...


A A

Deschiderea temporară a DJ 714

Deschiderea temporară a DJ 714

Violeta Stanciu

Pentru ca turiștii care merg la munte în minivacanța de Sfânta Maria (Mare), unde a avut loc, la sfârșit de săptămână, Festivalul Peștera-Padina care a devenit deja o tradiție și s-a bucurat de un mare succes, să nu aibă de suferit, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a făcut o concesie și a deschis temporar circulația pe DJ 714, drum aflat în proces de reabilitare și modernizare.

Astfel, la inițiativa președintelui CJD, Corneliu Ștefan, aleșii județeni au aprobat, la ședința extraordinară a CJD de vineri, 12 august, proiectul de hotărâre care privește deschiderea temporară a circulației pe drumul județean DJ 714, sectorul Cabana Bolboci – Contur la Bolboci (mal drept) – Cheile Tătarului, în perioada 12-15 august, cu ocazia mini-vacanței de Sfânta Maria Mare. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu unanimitate de voturi de consilierii județeni.

„Știți foarte bine că, la ultima ședință, am închis acest sector de drum pentru a putea constructorul să termine cât mai rapid acest drum. Ținând cont de numărul mare de participanți la festivalul Peștera – Padina, din week-end, dar și luni, de Sărbătoarea Sfântă Mărie, vor urca mulți oameni în munte. Din acest motiv am luat decizia să deschidem pentru următoarele trei zile acest sector de drum și împreună cu Poliția, vom face sens unic, să urcăm pe malul stâng și vom coborî pe malul drept, ca să nu avem ambuteiaj în zona montană, pentru aceste trei zile. De asemenea, aceasta va fi soluția viitoare și după ce vom termina drumul, când vom avea recepția finală și vom avea drumul finalizat”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare
Creșterea numărului de infecții respiratorii
"Creșterea salariului minim nu va fi înțeleasă..."


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale