Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.06.2019 11:19

VIDEO :: Ieri, la Curtea Domnească din Târgoviște, a avut loc...


A A

Deschiderea oficială a Festivalului Medieval Dracula 2019

Deschiderea oficială a Festivalului Medieval Dracula 2019

Ștefan Khalil


 

Primăria municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița organizeză cea de-a șasea ediție a Festivalului Medieval Dracula! Sâmbătă seară, în incinta Curții Domnești din Târgoviște a avut loc deschiderea oficială, într-o atmosferă ce și-a propus să reamintească celor prezenți despre legendele lui Vlad Țepeș, și nu numai. Muzica folk și cântecele de munte au fost doar câteva dintre elementele pe care organizatorii le-au adus în prim-plan pentru publicul din Târgoviște.

 

 

 

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, au vorbit în cadrul deschiderii acestui spectacol.

,,Vedem aici cavaleri și domnițe, o atmosferă foarte frumoasă. Sunt două zile de spectacol, două zile de distracție. În această seară (n.n. ieri) va avea loc și concertul după aceea spectacol cu foc, iar dintre reperele zilei de mâine (n.n. astăzi) aș aminti parada, care va debuta la ora 18:30, la Teatrul Municipal și după aceea spectacolul istoric imediat ce se va întuneca. Acest festival este menit să trezească un patriotism local, pentru că municipiul Târgoviște este vechea Cetate de Scaun a Țării Românești, în cetatea celor 33 de voievozi și timp de trei secole a fost principalul centru militar, economic și cultural al Țării Românești’’, a declarat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

Și președintele CJD, Alexandru Oprea, a ținut să transmită un mesaj la acest important eveniment.

,,Suntem alături de Primăria Municipiului Târgoviște, ca de fiecare dată, la acțiunile pe care le facem nu numai pentru locuitorii orașului Târgoviște, ci și pentru cetățenii județului Dâmbovița. Este începutul verii, este începutul distracției, totuși adresabilitatea m-aș fi adresat să fie puțin mai mare, dar este încă destul de devreme. Sper ca în această seară să avem mulți târgovișteni, mulți dâmbovițeni în interiorul Curții Domnești, să ne bucurăm, iată, de faptul că  este o zonă frumoasă, să ne bucurăm de acest început de vacanță și să sperăm că aceste activități vor continua și în anii în care vin”, a spus Alexandru Oprea, președintele CJ Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Noi modificări privind taxa de salubrizare
Ioan Morar, vernisaj la Biblioteca Județeană
Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița se confruntă cu o criză de personal
Haosul public și distrugerea națiunii române
Mesaje de suflet la Muzeul „Casa Romanței”, din dragoste pentru Basarabia
Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale