Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.09.2021 00:15

Astăzi,


A A

Deschiderea noului an școlar, în siguranță!

Deschiderea noului an școlar, în siguranță!

Luni, 13 septembrie a.c., jandarmii dâmbovițeni vor fi alături de elevi și de cadrele didactice cu ocazia festivităților de deschidere a noului an școlar. Instituțiile de învățământ au fost incluse în itinerarul de patrulare al jandarmilor, astfel încât activitățile organizate în prima zi de școală să decurgă într-un climat de ordine și siguranță.

Odată cu începerea noului an școlar vor continua și acțiunile de informare și prevenire, în sistem integrat. Reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Instituției Prefectului, Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane-Centrul Regional Ploiești și ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița vor participa la activități dedicate elevilor, profesorilor și părinților în alte localități din județul nostru.

În anul școlar 2021 – 2022 jandarmii vor fi prezenți în zona următoarelor unități școlare la intrarea/ ieșirea elevilor de la cursuri: Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște, Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgoviște, Liceul Teoretic „I.H. Rădulescu” Târgoviște, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Târgoviște, Liceul Tehnologic „Voievodul Mircea” Târgoviște, Școala Gimnazială „Ioan Alexandru Brătescu Voinești” Târgoviște, Școala Gimnazială „Paul Bănică” Târgoviște, Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” Târgoviște, Liceul Tehnologic „I.L. Caragiale” Moreni, Liceul Tehnologic „Petrol” Moreni, Colegiul Național „Vladimir Streinu” Găești, Liceul Tehnologic „Dr. C. Angelescu” Găești, Liceul Teoretic „I.C. Vissarion” Titu, Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Pucioasa, Liceul Teoretic „Ion Ghica” Răcari, Liceul Tehnologic Tărtășești, Școala Generală Gura Ocniței.

 

Jandarmii vor acționa independent și în sistem integrat în zona instituțiilor de învățământ și vor asigura o intervenție rapidă la evenimentele sesizate în incinta sau în apropierea acestora.

Colaborarea cu directorii instituțiilor aflate în responsabilitatea Jandarmeriei va fi una strânsă, astfel încât fiecare situație semnalată să fie gestionată în mod corespunzător.

 

Pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor, au fost stabilite următoarele priorități:

-          prezența în zona unităților școlare pentru descurajarea oricăror încercări de încălcare a normelor de conviețuire socială;

-          desfășurarea unor activități de informare a elevilor și de prevenire a violenței, a delincvenței juvenile, promovarea și respectarea drepturilor omului, prevenirea criminalității stradale, a consumului de droguri sau a altor substanțe halucinogene, folosirea responsabilă a rețelelor de socializare etc.

 

Informare, Relații Publice și cu PubliculComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Secția de Cardiologie a SJUT va fi extinsă
Peste 870 de elevi din județul din Dâmbovița continuă programul Digitaliada
„Promenada inimilor” la Muzeul „Casa Romanței”
Intervenție riscantă în Bucegii dâmbovițeni
Activități preventive anticorupție
Vreme rea în zona montană
Sprijin pentru Centrul Rezidențial Pentru Persoane Vârstnice de la Răcari
Jandarmii, la evenimentul de ciclism din Pucioasa
Alte patru localități au intrat în scenariul Galben!
Jandarmii, la datorie la evenimentele de la Runcu și Mănești
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale