Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.09.2014 00:08

Titu și FCM n-au stârnit interes


A A

Derby în anonimat

Derby în anonimat
Zotic s-a plictisit teribil lângă banca lui Becheanu. Ar fi fost o zi perfectă pentru agricultură

❚ Starea de tensiune de pe gazon și-a făcut simțită prezența imediat. La tribuna a doua, spectatorii au tresărit serios la ocazia lui Petculescu și au înghițit în sec la șuturile lui T. Calofir ❚ Antrenorul piteștean nu a stat o secundă jos, fiind mai mereu prezent la marginea spațiului tehnic. A venit cu încurajări, s-a făcut auzit, însă jocul echipei sale a refuzat să se schimbe ❚ Zotic a urmărit meciul de lângă banca de rezerve. Îmbrăcat într-un tricou alb, și pantaloni negri trei sferturi, finanțatorul din Șotânga a fost însoțit de nepoțelul său ❚ Măcar prin asta să intre în istorie acest meci, dacă pe teren am văzut o luptă surdă, iar în tribune o liniște deplină

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Cu zece minute înainte de startul derbyului dintre Titu și FCM, doar 50 de spectatori erau în tribunele „Orășenescului”. Probabil că așteptările erau mai mari, ținân cont că adversarul venea din județ, iar Zotic avusese grijă să încingă bine de tot spiritele înainte de start. În general, impresia la meciurile de acasă ale Urbanului este aceeași.

Neaga a plecat mai devreme la vestiare

Până la fluierul de start, tribunele s-au mai populat. Au venit puțin peste 150 de oameni să vadă la lucru două din cele trei echipe dâmbovițene. Din nou, parcă prea puțin pentru orgoliile din teren. Starea de tensiune de pe gazon și-a făcut simțită prezența imediat. La tribuna a doua, spectatorii au tresărit serios la ocazia lui Petculescu și au înghițit în sec la șuturile lui T. Calofir.

Era clar, veniseră din Titu. Dintr-o zonă, un spectator se face auzit: „Orice arbitru, indiferent la ce nivel prestează, are o echipă favorită”. O replică ironică nu întârzie să apară: „E clar, băiatul ăsta din Oltenița e fan Titu de mic”. Pe banca FCM-ului este liniște totală. Jucătorii privesc liniștiți, la fel și Becheanu, care rareori iese la margine să dea indicații. Total opus este comportamentul lui Rică Neaga. Antrenorul piteștean nu a stat o secundă jos, fiind mai mereu prezent la marginea spațiului tehnic. A venit cu încurajări, s-a făcut auzit, însă jocul echipei sale a refuzat să se schimbe.

Cum a intrat meciul în istorie

Așa se face că, în minutul 44, a părăsit nervos zona tehnică, mergând spre vestiare. I-a așteptat pe băieții săi acolo, deși aceștia mai petrecuseră cel puțin două minute pe teren. În tribuna principală, lumea ține cu FCM. Sunt mulți târgovișteni, însă printre ei se deosebește Jean Vlădoiu. Zotic a urmărit meciul de lângă banca de rezerve. Îmbrăcat într-un tricou alb, și pantaloni negri trei sferturi, finanțatorul din Șotânga a fost însoțit de nepoțelul său.

Până la final, tensiunea se păstrează, ba chiar se intensifică în momentul în care centralul Valentin Porumbel îi arată cartonaș roșu lui Butoi, pentru o intrare dură asupra lui Dragnea. Jucătorii ambelor echipe îl înconjoară pe arbitru, iar după trei minute acesta arată cartonaș galben. „Cui?”, a fost întrebarea din tribună. Lui Butoi, care continuă meciul. Măcar prin asta să intre în istorie acest meci, dacă pe teren am văzut o luptă surdă, iar în tribune o liniște deplină.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale