Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.05.2022 00:13

La Dobra, continuă...


A A

Demersuri pentru realizarea rețelei de gaze

Demersuri pentru realizarea rețelei de gaze

*„Sunt implicate în această investiție patru localități, Dobra, Cornățelu, Bilciurești și Cojasca”, a transmis edilul șef al comunei Dobra, Daniel Nica

 

În continuare, la Dobra, se fac demersuri pentru realizarea rețelei de gaze naturale. Potrivit primarului Daniel Nica, a fost depusă documentația pentru urbanism, pe programul național Anghel Saligny. În acest proiect mai sunt implicate alte trei localități, Cornățelu, Bilciurești și Cojasca. Comuna Dobra stă foarte bine la capitolul utilități, rețeaua de canalizare fiind singura care le lipsește localnicilor. Administrația publică locală  a promis că va face toate demersurile necesare pentru realizarea acestui proiect, așteptat de mult timp de localnici..

„Despre rețeaua de gaze, vă pot spune că am depus documentația pe programul Anghel Saligny. Sunt implicate în această investiție patru localități, Dobra, Cornățelu, Bilciurești și Cojasca. Este o utilitate importantă, pe care trebuie neapărat să o realizăm. Momentan, nu putem veni cu informații exacte, pentru că nu mai depinde nimic de administrația noastră. Noi am strâns semnăturile, am făcut demersurile pentru obținerea sursei de finanțare, acum, totul este în mâna guvernanților”, a transmis edilul șef al comunei Dobra, Daniel Nica.

O singură stradă rămasă neasfaltată în comuna Dobra

În ultimii ani, comuna Dobra a fost în plin șantier, fiind mai multe investiții pe ceea ce înseamnă infrastructura rutieră. Ultimul este cel în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Dâmbovița,  pentru reabilitarea a 2,3 kilometri de drum. Dintre aceștia, a mai rămas o singură stradă de asfaltat, în satul Dobra, care va fi finalizată în perioada următoare. Valoarea totală a proiectului este de 1,2 milioane de euro, dintre care, Primăria Dobra a contribuit cu 603.550 de lei.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Medicii de familie, în continuare greu de găsit
Eveniment inedit organizat la Dobra
Consumul de droguri și alcool la volan, "tras pe dreapta" de polițiști
Măsuri contra caniculei
Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte va fi prelungit
Terenurile agricole, valorificate la maxim
Școala din Moroeni Glod a primit sprijin din partea Bisericii
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Schimb de experiență româno-americană la Jandarmeria Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale