Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.03.2015 00:16

Astăzi și mâine, la București


A A

Delegație a PSD Dâmbovița, la Consiliul Național al partidului

Delegație a PSD Dâmbovița, la Consiliul Național al partidului
Senatorul PSD Leonardo Badea a prezentat deja o parte din temele ce vor fi abordate în cadrul reuniunii

❚ 112 membri socialdemocrați sunt gata să voteze propunerile din plenul Consiliului Național și să participe la discuții și dezbaterile pe ateliere ❚ Ei vor participa la lucrări alături de colegii din toată țara, urmând să-și aleagă și noul președinte al Consiliului Național al PSD, care se știe de pe acum cine va fi, dat fiind că ministrul Muncii, deputatul de Dâmbovița Rovana Plumb, este singurul candidat

A.M.P.


Astăzi și mâine (20-21 martie a.c.) social-democrații din toată țara se reunesc la București, la Palatul Parlamentului, pentru a participa la lucrările Consiliului Național, dar și pentru a alege un nou președinte al acestui for politic. Se pare că social-democrații nu vor pierde prea mult timp cu alegerea noului președinte al Consiliului Național PSD, dat fiind faptul că Rovana Plumb este singurul candidat pentru acest post.

La evenimentul politic va participa și o delegație de aproape 112 membri ai PSD Dâmbovița, care nu numai că vor vota propunerile din plenul Consiliului Național, dar vor lua parte și la discuțiile și dezbaterile pe ateliere.

„Vineri și sâmbătă avem un eveniment important pentru viața PSD. Vom desfășura lucrări pe ateliere, vom avea lucrări cu temele reforma constituțională, dezvoltarea regională și reforma administrativă, reforma politică fiscal-bugetară, reforma sanitară - progrese și provocări, evoluția agriculturii și sectorului de dezvoltare rurală în România – prezent și perspectivă, masterplanul în transporturi - «pariul PSD-ului cu viitorul», egalitatea de șanse și politici publice pentru afirmarea femeii în societate. Avem un atelier intitulat «PSD mai aproape de stânga europeană», un atelier legat de potențialul economico- român în plan regional, unul legat de afacerile europene, unul de politică externă, și vom avea și un Consiliu Național organizat de Organizația de femei a PSD”, a precizat senatorul PSD de Dâmbovița, Leonardo Badea.

Totodată, parlamentarul PSD a spus că se vor purta discuții și despre crearea de locuri de muncă și combaterea sărăciei. Social-democrații vor aborda și teme dedicate sportului și tineretului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale