Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.10.2020 00:19

Editorial


A A

Deconspirarea: Uniunea Stafiilor Răzbunătoare

Deconspirarea: Uniunea Stafiilor Răzbunătoare

GEORGE COANDĂ


În sfârșit, deconspirarea s-a produs, așa-zisa Uniune Salvați România – nu-i așa, șmecherească și derutantă alegere de denumire pentru o formație politică, ingenios și, totodată, insidios inculcată în mintea mioriticilor sătui până la lehamite de înalt-trădătoarea „clasă politică” a patriei pe care au adus-o în stare de sclavie -, așadar, USR nu este altceva decât o agentură a unor oculte interese neomarxiste menite să aducă patria românilor la starea de stat anemic, ca atare, lesne și criminal jefuit și, cu timpul, eliminat/ neantizat de pe harta politică a mapamondului. La început, pe mâna lui Nicușor Dan și a unei pupeze din teiul cocoșului galic, madam Clotilde Marie Brigitte Armand, apărută pe lume într-o colonie franceză (Guadelupa) s-a fabricat un partid bizar, Uniunea Salvați Bucureștiul/USB, de pe atunci suspectându-i pe cei doi de misionarism în numele unei anumite oculte. Apoi, hocus-pocus, la ordin, s-a metamorfozat în USR, Nicușor Dan fiind înlocuit cu mai tupeistul, pus pe gâlceavă, avocat de Sibiu, Dan Barna. Și, deodată, operaționalizându-le un management politic, repet, ingenios – partid curat, al celor care n-au fost compromiși de apartenența la partidele mai vechi, deschizându-și generos porțile, îmbătând cu un fals program patriotic, tinerilor – a țâșnit luminos în ochii și conștiința românilor până când, comanditarii oculți/mogulii globalizării i-au luat de gât pe lideri cerându-le să facă pe dracu-n patru pentru a pune mâna pe Putere într-un fel sau altul și să nu mai tragă de timp. Așa s-a făcut că au fost aruncați în luptă, scontându-se pe sfânta naivitate a românilor, de pildă, alogenii Clotilde Armand, la București, și Dominic Fritz, la Timișoara, de fapt desantați cu acest scop, acțiune desfășurată sub acoperirea tratatului de la Lisabona/ Constituția Uniunii Europene chipurile, care are o prevedere vizând dreptul de a fi aleși în unele funcții administrative din statele UE cetățeni, de pildă, din Franța în România. Și în spiritul acestei prevederi, USR s-a făcut, sau a fost făcut trambulină electorală pentru acest act de terorism politic. Și a mai fost determinat, pentru a „mobiliza masele”, să mizeze pe un discurs fascistoid bolșevic. Dar și la frauda electorală. Pe care – iată, a fost deconspirată – a folosit-o ca pe un topor înfipt în spatele anemicei democrații românești. Din păcate, marele partid istoric al liberalilor s-a făcut părtaș la acest joc al cucuvelelor. „Trupa de șoc” a unor forțe oculte de peste fruntarii, USR a fost dat de gol, căci, nu este altceva decât o… Uniune a Stafiilor Răzbunătoare. Or fi românii niște naivi trăitori într-o democrație slabă de cuget, dar asta până într-o zi când se vor prinde că stafiile au încercat să-i păcălească făcându-i, în propriul interes… al altora, o umilă „masă ne manevră”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale