Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.12.2017 00:10

Victorie la final de an


A A

Declarații după Chindia - Pandurii

Declarații după Chindia - Pandurii

* „Ne bucurăm că am câștigat, chiar dacă nu a fost un joc spectaculos, însă cred că de data asta am fost mai eficienți decât etapa trecută când am jucat tot pe un teren greu. Rămâne regretul că am fi fost mai aproape de locul 2, așa cum ne planificasem”, a declarat Nicu Croitoru, tehnicianul formației târgoviștene

* „Meciul a curs în favoarea noastră, ca toate de până acum de când am venit, dar plecăm fără puncte. Nu avem forța necesară să avem o agresivitate mai mare pe faza noastră de atac, luăm goluri din te miri ce, e același scenariu, plecăm fără puncte”, a vorbit și Adi Bogoi, antrenorul echipei din Târgu Jiu

* Georgian Honciu, căpitanul Chindiei, consideră că echipa merita să fie mai sus de locul 3. „Cu siguranță meritam să fim mai sus, am pierdut  multe puncte, dar e bine că am terminat pe podium, sper să revenim și să fim în primele două locuri”

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a obținut victoria în ultimul meci din acest an, 1-0 cu Pandurii Târgu Jiu, grație reușitei semnate de Cristian Neguț. A fost un meci greu, iar starea gazonului a afectat clar calitatea acestui meci, însă, Chindia și-a îndeplinit obiectivul, a câștigat, iar acum este la șase puncte de ocupanta locului doi, Hermannstadt.

Nicu Croitoru: „A fost un joc dificil”

Nicu Croitoru, tehnicianul Chindiei, spune că se aștepta la un meci dificil, și se bucură pentru victoria obținută. Acesta speră ca după vacanță Chindia să recupereze distanța față de primele două locuri și să promoveze direct. „A fost un joc dificil, ne așteptam la un joc dificil, știam că terenul va fi greu, pe de altă parte, am avut jucători lipsă, am avut jucători suspendați, dar și cei cu probleme medicale care nu s-au pregătit, dar totuși au intrat la joc. Ne bucurăm că am câștigat, chiar dacă nu a fost un joc spectaculos, însă cred că de data asta am fost mai eficienți decât etapa trecută când am jucat tot pe un teren greu. Rămâne regretul că am fi fost mai aproape de locul 2, așa cum ne planificasem, însă rămâne ca în sezonul de primăvară să recuperăm distanța față de primele două clasate și să încercăm o promovare directă.  Nu degeaba am spus că Pandurii e o echipă bună, cunosc jucătorii, au calitate, sunt jucători tineri care îmi plac, e greu de înțeles de ce sunt în situația asta, însă eu sper ca această echipă de tradiție să reușească să se salveze, pentru că echipele de tradiție dau alt farmec competiției. Vine vacanța, am avut un sezon destul de greu, au fost 24 de meciuri oficiale, păcat că am avut un început  de campionat mai dificil, pentru că cred că nu a fost un sezon rău, parcă rămâne părerea de rău că puteam mai bine. Le mulțumesc suporterilor pentru sprijinul acordat, e un factor important și se discuta că și în meciul din optimile Cupei ne doream să îi avem alături de noi. Le urez multă sănătate, Sărbători fericite și îi așteptăm în număr mare în retur, să le oferim jocuri spectaculoase și pasul spre Liga 1”, a spus Croitoru.

Adrian Bogoi: „Meciul a curs în favoarea noastră”

Adrian Bogoi, antrenorul echipei din Târgu Jiu, consideră că Pandurii a dominat partida. Acesta nu își face probleme în privința retrogradării și spune că Chindia ar trebui să promoveze în acest sezon. „Meciul a curs în favoarea noastră, ca toate de până acum de când am venit, dar plecăm fără puncte. Nu avem forța necesară să avem o agresivitate mai mare pe faza noastră de atac, luăm goluri din te miri ce, e același scenariu, plecăm fără puncte. Am un lot numeros pe foaie, dar la antrenamente sunt foarte puțini, am avut mulți absenți din cauza cartonașelor sau a accidentărilor. Scăpăm de retrogradare, o sa ne propunem și alte obiective mai înalte. Chindia e echipă bună, trebuie să se țină de primele două locuri, pentru  că e greu să promoveze de pe locul 3. Au un lot bun, dar nu văd de ce celelalte două echipe sunt în fața lor, scopul e să promovezi direct, pentru că la baraj e greu să promovezi, întâlnești o echipă de Liga 1, care e mai bine organizată”, a spus Bogoi.

Marian Vătavu: „Puteam să aducem mai multe puncte”

Marian Vătavu, unul dintre jucătorii de bază ai Chindiei, este mulțumit de victoria cu Pandurii, dar crede că echipa putea să obțină și mai multe puncte în acest sezon. „Un teren foarte greu, noi suntem o echipă care pasăm foarte mult și cred că ne-a dezavantajat un pic terenul, dar și oboseala acumulată. Suntem mulțumiți, dar cred că se putea mai bine. Fiecare declară ce vrea, noi am câștigat, peste câteva zile rezultatul contează. Vine o vacanță mult așteptată, meritată, plăcută, dar cred că puteam să aducem mai multe puncte”, a transmis Vătavu.

Georgian Honciu: „Meritam să fim mai sus”

Căpitanul Chindiei, Georgian Honciu, crede că Chindia merita să fie mai sus la finalul acestui an, dar speră ca din primăvară echipa să urce pe locurile direct promovabile. „A fost foarte greu, ați văzut ce teren avem când plouă, astea sunt condițiile, trebuie să mergem până la capăt, sperăm ca de la anul să se schimbe ceva pentru că avem o echipă frumoasă, tragem acolo sus și să ne susțină oamenii din ce în ce mai mult. Cu siguranță meritam să fim mai sus, am pierdut  multe puncte, dar e bine că am terminat pe podium, sper să revenim și să fim în primele două locuri. Sărbători Fericite, Crăciun Fericit, le urez suporterilor să fie sănătoși și să vină mereu la meciuri”, a declarat Honciu.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale