Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.07.2021 00:18

Primarul municipiului Târgoviște, atac dur la Guvernul Cîțu


A A

"De un an jumătate, nu ne-au ajutat cu nimic, ba chiar ne-au și luat din bani"


❚ „Un Guvern care se împrumută 58 de miliarde într-un an jumătate, iar noi nu vedem nimic din acești bani...” ❚ „Nici când oamenii rămân fără case sub cerul liber, nu poți să uiți puțin de chestiunea asta politică și să-i sprijini pe toți nediscriminatoriu?”

 

ȘTEFAN KHALIL


Guvernul României a alocat 148 de milioane de lei pentru 17 județe afectate de inundații și alunecări de teren din cauza ploilor torențiale din ultimele zile care s-au năpustit în România. Nordul județului Dâmbovița a fost și acesta grav afectat de inundații, în localități precum Vișinești, Vârfuri, Vulcana-Băi, Valea Lungă, Voinești și Pucioasa, unde apa a dat năvală în casele oamenilor. Se pare că Dâmbovița nu figurează pe harta județelor care vor fi sprijinite financiar de Guvern, fapt ce i-a înfuriat foarte tare pe actualii lideri politici ai județului. Printre aceștia se numără și edilul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, care, printr-o intervenție a sa, a pus la zid actuala administrație națională, afirmând că timp de un an și jumătate, dâmbovițenii nu au reprezentat o prioritate pentru guvernanți. Primarul de la Târgoviște acuză că de cele mai multe ori cetățenii români nu au fost printre primele obiective ale Guvernului Cîțu, acesta fiind mai mult preocupat de alegerile interne din partid. Daniel Cristian Stan a declarat că măcar în aceste momente, când foarte mulți oameni și-au pierdut locuințele din cauza inundațiilor, inclusiv în Dâmbovița, interesele politice să fie lăsate deoparte, iar cetățenii să fie ajutați. ,,Știm foarte bine ce s-a întâmplat la Vișinești, la Vârfuri, în nordul județului chiar au fost foarte multe probleme, dar iată că Dâmbovița nu există pe harta Guvernului. Pentru mine nu este o surpriză, eu, ca târgovi ștean și reprezentant al administrației publice locale, pentru noi, de un an jumătate, acest Guvern nu a făcut nimic, ba mai mult ne-a luat și din bani. Atitudinea este cea așteptată, același dispreț, aceeași dublă măsură, aceeași discriminare pe criterii politice, dar nu doar pe criterii politice, ci și pe criterii clientelare și de gașcă. Acum, toate resursele financiare sunt utilizate pentru câștigarea bătăliei din interiorul Partidului Național Liberal, ceea ce are consecințe deosebit de negative cu privire la sprijinul care trebuie acordat comunităților locale. Cum s-a acordat sprijin acestor județe afectate, așa trebuia să se acorde sprijin și județului Dâmbovița. Chiar era nevoie de un suport. Pentru unii se poate, pentru alții nu se poate. Pentru unii se pot construi drumuri, pentru unii nu se pot construi drumuri. Ne-am obișnuit cu această separare pe criterii politice... poate problemele celorlalți or fi mai mari, dar obiectiv vorbind, mă îndoiesc de chestiunea aceasta. Un Guvern care se împrumută 58 de miliarde într-un an jumătate, iar noi nu vedem nimic din acești bani... înțelegem că nu sprijinim investițiile, proiectele de dezvoltare și așa mai departe, dar nici când oamenii rămân fără case sub cerul liber, nu poți să uiți puțin de chestiunea asta politică și să-i sprijini pe toți nediscriminatoriu? Se pare că acest lucru nu-l reușește actualul Guvern. De altfel, principala preocupare o reprezintă alegerile interne” , a reacționat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor
„Klaus Iohannis va lua o funcție la nivelul UE, nu la NATO”
Extinderea rețelei de canalizare în Răzvadul de Sus și de Jos
Rolul primăriilor în colectarea noii taxe de salubritate trebuie regândit
6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mulțumim, Europa!

George Coandă


Uite că o trăirăm / văzurăm și p-asta! Și chiar dacă europarlamentarul Eugen Tomac nu prea ne-a interesat, ei bine, de data asta, pentru că el a avut inspirația să bage în discuție în Parlamentul European chestiunea spinoasă a Tezaurului României, depus în beciurile Kremlinului în anii primului Război Mondial ca să nu-l prăduiască cel de-al doilea Reich german. Inamicul ne... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale