Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2014 12:00

Meci amical. Chindia Târgoviște - Juventus București 0-1 (0-0)


A A

De la Chiș vine gafa

De la Chiș vine gafa
Dani Popa nu a trecut ieri de portarul Mihalcea, în amicalul cu Juventus București

❚ Portarul transferat de la Juventus a comis-o din nou, de data aceasta în fața fostei sale echipe, care s-a impus ieri în amicalul disputat pe terenul Chindiei ❚ Oamenii de atac i-au scos peri albi antrenorului Nicu Croitoru, ratând exasperant. Pe parcursul reprizei secunde pentru bucureșteni a apărat Dorian Perianu, fostul portar al Chindiei

 

COSTIN MIHAI


Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 80. A marcat: Cincă (75). Șuturi spre poartă: 16-18. Șuturi pe poartă: 5-11. Cornere: 9- 1. Au arbitrat: Septimiu Burtescu – Remus Gâlmencea jr, Andrei Delureanu. Cartonaș galben: Goge (39).

Chindia: Cristică – Pătru, Vătavu, Ispas, Cernea – Voinea, Grigore – Dobre, Anton, Cherchez – Popa. Au mai jucat: Chiș - Cornel Dinu, Parghel, Săndulescu, Roman, Ciprian Dinu. Antrenor: Nicu Croitoru.

Juventus: Mihalcea – Goge, Răducu, Stoica, Neagu – Cazan, Ardelean, Cincă, R. Bălan – Arnăutu, Cioran. Au mai jucat: Perianu – Trică, Arsu, Oaie, Ștefan, M. Bălan, Nica, C. Matei, Rîpan. Antrenor: Eugen Trică.

Chiș a devenit caraghios

Chindia a încheiat nefericit meciurile de pregătire din această vară, cedând pe teren propriu în fața unei alte divizionare C, Juventus București. Eșecul a venit după o nouă greșeală a portarului Chiș, care a degajat greșit, iar Cincă (75) a trimis peste el, în poarta goală. A fost singura reușită a unei partide cu multe ocazii, la ambele porți, jucătorii Chindiei arătând încă o dată îngrijorător la finalizare.

Voinea, Popa, Grigore, Cherchez Anton sau Săndulescu au ratat rând pe rând, însă nici jucătorii lui Eugen Trică nu s-au lăsat mai prejos. Mai echitabilă ar fi fost o remiză, după o partidă echilibrată și de o mai bună calitate în prima repriză.

 

Cristică și-a făcut treaba

Folosit titular, Cristică nu a părut copleșit de această postură, având intervenții sigure la șuturile lui Cazan (17, 42), și Renato Bălan (34). A avut și noroc la bara lui Cioran (27), dar a arătat mai multă siguranță decât Chiș și Omuț. Și Chindia putea marca în câteva rânduri, în special la ocazia ireală a lui Cherchez (37), pentru ca Voinea (17), Popa (21), Grigore (29, 45) sau Anton (40) să-l pună la grele încercări pe Mihalcea.

„Gonzo” cel mic a mai zbârcit-o o dată în debutul reprizei secunde (49), când l-a luat la țintă pe portarul advers, care nu-l ține degeaba rezervă pe Dorian Perianu. Golul oaspeților s-a născut dintr-o prostie marca Chiș, iar Cincă (75) a finalizat simplu, sporind îngrijorarea din tabăra Chindiei. Chiar dacă au forțat pe final, târgoviștenii au punctat tot la ocazii, Săndulescu (78, 88, 90) și Anton (85) fiind campioni.

 

Eugen Trică: „Afumați e peste Chindia”

Un cunoscător al fotbalului ilfovean, Eugen Trică spune că formația târgovișteană va avea viață grea într-o serie cu Afumați, Clinceni sau Ștefănești.

„Echipa de la Afumați e cea mai tare dintre toate, clar peste Chindia. Am văzut că la Târgoviște evoluează și doi foști jucători de-ai mei, Gusti Voinea și Chiș. Primul e fotbalist bun, mi l-am dorit în continuare la echipă, dar a cerut bani mulți, plus că a vrut să vină mai aproape de casă. Pe Chiș l-am dat afară, mi-a făcut peri albi, am pierdut multe puncte din cauza lui. Chiar m-a mirat că l-ați luat la Târgoviște”.

Chiar și Adrian Dulcea, antrenorul de la SCM Pitești, are informații că la Afumați s-a format o echipă incomodă, cu pretenții de promovare.

„Mie îmi place și de Chindia, e o formație legată, care pasează bine, însă nu-i va fi ușor să câștige seria. La noi e mai complicat, pentru că avem mulți jucători tineri, fără mari pretenții salariale, dar și restanțe salariale”.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Sorin la 21.08.2014 23:28

Ce prost se exprima echipa. In afara de cateva ocazii in rest NIMIC. Poate echipa o sa arate ceva in cupa si cu Titu in campionat. La cat de modest joaca echipa acum sper sa nu faca vreo nefacuta. Croitorule lasa-ne si dute inapoi la Nucet ca esti praf si i-ai si pe antrenorii secunzi cu tine. Nu-l uita si pe "regele" pacanelelor si al pariurilor, Ghergu


Trimis de Suporter la 21.08.2014 17:24

Cine l-a adus pe acest Chis la echipa? Chiar nu se gasea un portar care sa de-a siguranta echipei? Auzi declaratie la Trica " Pe Chis l-am dat afara, mi-a facut peri albi, am pierdut multe puncte din cauza lui. Chia m-a mirat ca l-ati luat la Targoviste". Normal daca sunt numai profesionisti la echipa!!!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale