Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.01.2022 00:12

Astăzi, la zi aniversară, La mulți ani !


A A

De gratitudine Înaltpreasfinției Sale Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei

De gratitudine Înaltpreasfinției Sale Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei

Filiala „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România adresează cu respect calde urări de viață îndelungată și de rodnică activitate duhovnicească și de ctitoritoare acțiune bisericească întru propășirea spațiului eparhial târgoviștean, Înaltpreasfinției Sale prof.univ.dr. Nifon Mihăiță, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei și Exarh Patriarhal.

Trebuie spus că în cei peste douăzeci de ani de strălucită arhipăstorire, între filiala dâmbovițeană a UZPR și Arhiepiscopia Târgoviștei a existat – și există – o remarcabilă colaborare, beneficiul fiind reciproc. Iar astăzi, când Înaltpreasfinția Sa împlinește 78 de ani de viață în Lumina lui Dumnezeu, și noi, membrii Filialei „Ion Heliade Rădulescu” a UZPR, aducem un omagiu celui care, cu infatigabilă dăruire și înțelepciune, a fost și este un restitutor remarcabil al strălucirii spiritual-cărturărești de odinioară a marii Cetăți voievodale a Târgoviștei.

Pentru această remarcabilă operă, încredințându-l încă o dată de respectul nostru, îi adresăm Înaltpreasfinției Sale prof.univ.dr. Nifon Mihăiță, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei, urarea tradițională: La mulți ani, cu sănătate și cât mai vrednice împliniri în Duhul lui Dumnezeu!

(George Coandă, Superiorul Ordinului Ziariștilor din România, președintele Filialei „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița a UZPR).

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dificultăți la realizarea planurilor de urbanism general
Vizite de pe 3 continente la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Mitropolitul Nifon, membru în comisia de doctorat la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române
Programul "Tinerețea Romanței", lansare cu ocazia Zilei Culturii Naționale
Vindecarea celor zece leproși
Infrastructura școlară, în plin proces de reabilitare
ISU Dâmbovița a trimis măști de protecție pentru elevi
PerformArt, concert la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”
se ridică din centrele de vaccinare unde au efectuat schema completă
Numărul turiștilor în Dâmbovița a crescut cu 7,7%


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale