Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.03.2015 13:34

Ce se întâmplă la Petrești, domnilor AJF-iști?


A A

"De frica lui Jordan, Acasandrei a sărit gardul și a fugit în autocar"


Arbitrii dâmbovițeni au mari probleme chiar și la Liga a IV-a

COSTIN MIHAI


Anii trecuți cea mai liniștită și curată dintre eșaloanele fotbalului județean, Liga a IV-a a început să atragă parcă mai multe scandaluri decât la Onoare și Promoție. Nu trece nici măcar o etapă fără incidente, iar ele se repetă în dreptul anumitor echipe. Spre exemplu CS Petrești, o echipă apărută în Liga a IV-a în locul Voinței Pietroșița, dar protagonista a numeroase evenimente neplăcute.

Unul l-am trăit în direct la un meci susținut în turul campionatului la Perșinari, când brigada de arbitri abia a ajuns la cabine. Altul ne-a fost semnalat de oficialii echipei din Moroeni, tot în prima parte a sezonului, când au reclamat că un jucător de la Petrești a apărut cu sabia la stadion, cazul fiind anchetat de Poliție. În prima etapă a returului, un alt fotbalist de la CS Petrești (Tănase) l-a doborât cu o lovitură de pumn pe un adversar de la Brezoaele, după care a vrut să-l calce cu crampoanele pe cap. Sâmbătă a venit rândul celor de la Flacăra Moreni să povestească îngroziți despre cele trăite în deplasarea pe terenul echipei lui Adi Iorga. Observator a fost chiar vicepreședintele AJF Dâmbovița, Florin Tuiu. Suntem tare curioși să vedem dacă și-a notat ceva în raport!

Duelul promovării Flacăra – Aninoasa naște suspiciuni

„Am avut mari probleme cu Jordan, băiatul ăla despre care ați scris că a venit cu sabia la un meci cu Moroeni. L-a lovit intenționat cu piciorul pe Adrian Pîrvu, asistentul Bogdan Ivașcu a văzut incidentul, însă arbitrul Dan Petre nu a luat nicio măsură. La final, Jordan s-a dezbrăcat de tricou și a început să ne amenințe, fiind potolit cu greu de trei polițiști. De frică, Acasandrei nu a mai mers la vestiare, unde îl aștepta Jordan, a sărit gardul și a fugit în autocar”, au sunat dezvăluirile oficialilor grupării morenare, care au și alte suspiciuni. „La meci a fost și un oficial de la Aninoasa, împreună cu unul de la Odobești. Am înțeles că ultimul a venit cu o propunere pentru arbitri din partea celor de la Aninoasa”. Nemulțumiri legate de arbitraj au mai adresat și reprezentanții altor echipe de Liga a IV-a.

„Arbitrul Mălău a fost lovit cu capul peste față de un jucător de la Crevedia”

Sursele noastre vorbesc și despre un arbitru lovit în etapa de sâmbătă, și nu oricare, ci Marian Mălău, desemnat numărul 1 anul trecut la nivel județean în Anchetele „Jurnal de Dâmbovița”. Un martor al meciului dintre Crevedia și Mătăsaru (3-3) ne-a informat că Mălău a fost lovit cu capul peste față de Damaschin, un jucător al primei echipe. „Damaschin vine de la Liga a II-a, nu lovește arbitrii. Nici măcar nu l-a atins pe Mălău, i-a spus doar că a permis fragmentarea jocului. În ultimele opt minute nu s-a jucat unul efectiv. Am fost acolo și vă asigur că arbitrul nu a fost lovit de jucătorul nostru”, a negat Mădălin Ioniță, antrenorul de la Crevedia.

Observatorul acestei partide a fost Gigi Ionescu, secretarul Comisiei de Competiții și Disciplină. Din păcate, nici la nivelul juniorilor A1 nu este seriozitate. În etapa de sâmbătă a venit rândul celor de la Moroeni să rămână în efectiv incomplet la meciul de pe teren propriu cu Urziceanca, după numai câteva minute de joc, de la scorul de 0-2



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Gigel la 31.03.2015 01:04

Petre Dan este un arbitru limitat. Eu nu inteleg cum un arbitru cu o asemenea "calitate" a ocupat locul doi in clasamemtul celor mai buni arbitrii din judet! El este delegat la multe jocuri importante cu implicatii in clasament. Gurile "rele" vorbesc ca este vazut des intr-o cofetarie, la o cafea,cu Gligoras!!!! Ce cauta Tuiu observator la un asemenea joc???? Nu cumva AJF vrea ca Flacara Moreni sa nu castige seria?????? Dan Petre cand pleaca la jocuri, se gandeste numai la bani si se implica, daca pica ceva!
Din nou, au fost probleme la Crevedia si Petresti?????


Trimis de luk la 30.03.2015 15:04

ajf nu ia nici o masura,vicepresedintele si toti ceilalti sunt mituiti de aninoasa o echipa urata si dornica sa vanda barajul din nou. tusierul semnalizeaza offside si centralul se duce sa-i spuna sa stea linistit. fotbal ca la dambovita, arbitrii cumparati cu traista,pacat de copiii de la moreni sa-i ameninte si loveasca niste tarani, si sa nu vada nimeni!!!!!RUSINE!!!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale