Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.07.2021 00:09

Editorial


A A

De ce țin la Cristi Cherchez și nu la Diana Calotă!

De ce țin la Cristi Cherchez și nu la Diana Calotă!

COSTIN MIHAI


Ajuns într-un moment de vârf, cu echipele de fotbal, baschet feminin și volei feminin în primele ligi, ultima campioană en-titre, sportul târgoviștean traversează o perioadă delicată financiar, o criză pandemică extinsă la nivel larg. Cu mai bine de jumătate din buget asigurat din drepturile de televizare, după cum a transmis președintele Marcel Ghergu, Chindia e ceva mai relaxată, având și alte avantaje. Finanțarea publică nu vine doar prin Consiliul Local Municipal Târgoviște, implicându-se aici și Consiliul Județean Dâmbovița. În plus, expunerea fotbalistică este la o altă dimensiune, iar sezonul bun din acest an a convins inclusiv câțiva sponsori să se alăture proiectului. Chiar și așa, sunt fotbaliști care au strâmbat din nasofertei salariale, alegând alte destinații. Legați sentimental de club și de oraș, localnicii au rămas pe loc, mai puțin portarul Aioani, pentru care Farul Constanța a cedat la Târgoviște mai mulți fotbaliști vitali pentru Chindia. Chit că nu-s dâmbovițeni, Căpușa, Iacob și Dulca au pus mult suflet pentru culorile roș-albastre, devotamentul lor fiind unul impresionant. Mai delicată este situația celor două echipe de sală ale Clubului Sportiv Municipal, finanțate doar de Primăria Târgoviște, fără o priză prea mare la public și la sponsori. Dacă la baschet jucătoarele cu experiență au ales să continue, gen Ancuța Stoenescu, Gabi Irimia sau Alina Chivu, la volei aud că a dat bir cu fugiții până și căpitanul, localnica, răsfățataDiana Calotă. Câtă vreme au fost bani cu sacii și salarii de multe, foarte multe mii de euro, Diana noastră a stat agățată de echipă, chit că nu a fost dorită de toți antrenorii sau conducătorii de la CSM. Mai nou, la Târgoviște șeful băncii tehnice este un meseriaș, Giovanni Caprara, deloc impresionat de nivelul duduii. Performant și pragmatic, italianul a înțeles că pe salariul Dianei poate aduce mai multe jucătoare cu potențial și ani mai puțini, așa că nu a fost deranjat de o despărțire. Cum la greu se văd adevăratele caractere, nu mă surprinde că anumiți sportivi și-au luat tălpășița de la Târgoviște. Să fie sănătoși, am rezistat noi și în condiții mai grele. Respect pentru cei care nu au trădat! Cum a fost și Cristi Cherchez, care acum a mai primit o șansă la Chindia. O merita!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale