Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2015 00:05

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

De-ale vieții valuri

De-ale vieții valuri

COSTIN MIHAI


 

Invitat la emisiunea pe care o moderez la Columna TV, Gabriel Boriga mi s-a părut mult schimbat față de perioada în care era primarul municipiului Târgoviște. Unii spun că-i doar o mască, însă pe mine mă interesează mai puțin acest aspect. Îl cunosc pe Gabi de mulți ani, am fost și prieteni, ne-am mai contrat, astfel încât pot să-mi dau seama că ceva se petrece cu el.

Orice s-ar spune, e un tip abil, peste toți invitații pe care i-am avut la Sport Show, de când am revenit să moderez această emisiune. Probabil că mulți s-au așteptat să ne împărțim lovituri grele, sub centură, după tensiunile din trecut. Nu au avut parte de răfuială, de sânge în direct, cu toate că nici nu l-am menajat pe fostul primar și prieten. Are și el greșelile lui, cu toții le facem, însă e important să le recunoaștem și să le îndreptăm. Dacă ar fi rămas așa cum l-am cunoscut eu, sunt convins că primarul Gabriel Boriga ar fi existat și acum, dar și ani buni de aici înainte. Are abilități oratorice, de politicianist și de om de radio, plus solide cunoștințe sportive. Că nu-i împărtășesc multe dintre opinii, a devenit de notorietate în ultimii ani.

Unii îl susțin pe el, alții merg pe ideile mele, sunt două curente care și-au lăsat amprenta asupra sportului dâmbovițean. Evident că urmele lui Boriga au contat mai mult, omul având funcții și putere decizională, numai că acum am ajuns să discutăm din nou cam de la același nivel. Nu mă bucur de regresul lui Gabi, pentru că a pierdut multe de când nu mai este primar, în schimb acum ne înțelegem ceva mai bine. Eu am rămas același și nu cred să mă transforme ceva, nici măcar o funcție importantă.

Am apreciat participarea lui Gabi Boriga la emisiunea pe care o realizez, unde a transmis multe lucruri interesante, unele necunoscute chiar și de mine. Nu știu dacă vom mai putea colabora vreodată pe zona sportivă, așa cum s-a întâmplat pe când eram și noi mai tineri, în schimb e bine că dușmănia nu a rămas în sufletele noastre. Viața oricum e dură, prietenii puțini, s-a convins cel mai bine de când nu mai este primar, iar rostul nostru nu este să ne războim, ci să construim, să lăsăm ceva în urma noastră.

Boriga a riscat mult pe teritoriul sportului, i-a mai și ieșit, a mai și comis-o, însă puterea nu mai este acum la el. A pierdut-o și nu știu dacă o va recăpăta vreodată. Probabil că a înțeles ce a făcut strâmb, altfel ar fi rămas și acum în control, la butoane. I-am anticipat ani buni mișcările, i-am studiat strategiile, omul chiar are potențial. Din păcate, de multe ori, l-a gestionat mai puțin inspirat.

Acum a revenit la sport, trăiește prin sport și vrea să rămână legat de sport. Abia acum simt că nu mai mă privește ca pe un dușman.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale