Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.10.2020 00:25

Semnal de alarmă tras de președintele SLI Dâmbovița


A A

"Dascălii infectați cu COVID-19 trebuie să se testeze pe banii lor"


❚ ,,A tot crescut numărul celor afectați de acest virus atât în rândul colegilor noștri - profesori, dar și în rândul copiilor” ❚ „Ceea ce ne deranjează cel mai mult este că atunci când se apelează la serviciile medicale, pentru a clarifica o situație, colegii noștri au fost nevoiți să scoată bani din buzunar pentru a face testul”


VIOLETA STANCIU

 


 

A crescut numărul profesorilor, dar al elevilor infectați cu noul tip de coronavirus în județul Dâmbovița! Președintele Sindicatului Liber din Învățământ (SLI) Dâmbovița, prof. Emil Poamă și-a arătat ieri îngrijoarea față de noua realitate din învățământul dâmbovițean, situație care a debutat odată cu începerea noului an școlar. Una dintre nemulțumirile liderului de sindicat este că dascălii infectați cu COVID – 19 trebuie să se testeze pe banii lor. ,,Sunt probleme, iar unele devin îngrijorătoare pentru noi pentru că a tot crescut numărul celor afectați de acest virus atât în rândul colegilor noștri - profesori, dar și în rândul copiilor. Mi se pare că trendul este ascendent în ceea ce privește numărul infectaților și chiar al decedaților. Din păcate sunt destul de multe cazuri și în rândul colegilor noștri, nu pot să vă dau exemplu nominal, dar avem colegi infectați, ieșiți pozitiv, iar ceea ce ne deranjează cel mai mult este că atunci când se apelează la serviciile medicale, pentru a clarifica o situație, colegii noștri au fost nevoiți să scoată bani din buzunar pentru a face testul. Nu mi se pare normal și corect să-l trimiți acasă pe un coleg care are pozitiv... Nu mai vorbesc că sunt cheltuieli pentru siguranța colegilor, care trebuie să-și facă singuri acele analize. Deci, statul, după părerea noastră, nu reacționează suficient de prompt în cazul celor care sunt întro astfel de situație dificilă. Vorbim de cazuri care au apărut după începerea anului școlar, nu înainte”, a declarat președintele SLI Dâmbovița, prof. Emil Poamă.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Un jandarm dâmbovițean, vindecat de COVID-19, a donat plasmă
DAS Târgoviște a cerut instanței respingerea acțiunilor pe motiv că "nu sunt fonduri"
Ambulanțierii au primit spor de risc pentru tratarea cazurilor de COVID-19
Zilnic misiuni de verificare a respectării măsurilor impuse de autorități
283 de locuri de muncă disponibile
240 de dosare în instanță pentru drepturile salariaților de la DAS Târgoviște
Numărul adopțiilor a scăzut!
Copil blocat în autoturism, scos de pompierii târgovișteni
Criză la Centrul de Transfuzie Sanguină
Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (II)

Alegerile americane sunt urmărite cu mare interes de factorii politici europeni. În cazul realegerii actualului președinte, la ce ne putem aștepta ? Până unde poate să meargă ruptura transatantică, bază a dezvoltării mondiale din ultimii 75 de ani ? Sau chiar dacă democrații vor reocupa Casa Albă, vor mai avea americanii timpul necesar să reînvie adevăratul multilateralism global?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale