Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.12.2021 00:15

În județul Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit...


A A

Daruri de peste 62.000 lei centrelor sociale și spitalelor

Daruri de peste 62.000 lei centrelor sociale și spitalelor

*Copiii îngrijiți în cadrul Apartamentului Social Sf. Ier. Nicolae al Centrului Social Creștin al Eparhiei au primit, totodată, îmbrăcăminte și încălțăminte

 

La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, în perioada 20-23 decembrie 2021, Eparhia noastră a oferit daruri, în valoare de peste 62.000 lei, centrelor sociale și spitalelor din județul Dâmbovița.

Acestea sunt: Centrul Social - Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Asociația Națională a Surzilor din România -  filiala Târgoviște, Asociația Națională a Nevăzătorilor din România -  filiala Târgoviște, Centrul de Zi pentru Copii cu Autism -  Direcția de Asistență Socială (D.A.S.) Târgoviște, Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilități -  D.A.S. Târgoviște și Centrul de zi Floare de Colț, din cadrul D.G.A.S.P.C. Dâmbovița, Spitalul Județean Dâmbovița, Spitalul Moreni, Spitalul Găești, Spitalul Pucioasa, Sanatoriu Moroeni, CRRPH Țuicani -  Moreni, Fundația Eroilor și Spitalul Ochiuri.

Darurile au constat din: 300 pungi cu dulciuri, 315 lejerii de pat, 25 de pilote, 370 pijamale, 30 saci (10 kg/sac) de detergent și 100 perechi de bocanci, în valoare totală de 61.850 lei, iar copiii îngrijiți în cadrul Apartamentului Social Sf. Ier. Nicolae al Centrului Social Creștin al Eparhiei noastre au primit, pe lângă cele menționate mai sus, îmbrăcăminte și încălțăminte.

În perioada imediat următoare, aceste activități social-filantropice vor continua la toate parohiile din cadrul Arhiepiscopiei Târgoviștei, ca mărturie a solidarității creștine.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Niculești depășește 7 la mia de locuitori, iar alte două localități au trecut de 6
Cinci subofițeri jandarmi – la încheierea mandatului de onoare
Campanie de testare pentru depistarea hepatitelor virale
Șanțul și Valul Cetății, în atenția administrației locale
Dâmbovița are patru localități în scenariul Roșu!
Doi bărbați cercetați pentru șantaj, furt și lovire
Salariați mai mulți în Dâmbovița
„Curtea Domnească”, cel mai important punct turistic în 2021
Proiectul rețelei de gaze, în mâinile guvernanților!
Dâmbovițenii se tem să mai ajungă la spital?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale