Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.12.2022 00:18

În Arhiepiscopia Târgoviștei,


A A

Daruri de peste 16.000 lei oferite de parohii

Daruri de peste 16.000 lei oferite de parohii

În această perioadă, luminată încă de sărbătoarea Nașterii Domnului, în cadrul a numeroase parohii din Eparhia noastră, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, se desfășoară, frecvent, activități social-filantropice ce au ca scop promovarea iubirii față de aproapele și ajutorarea concretă în cadrul comunităților locale.

Astfel, cu prilejul sărbătorii Sfântului Arhidiacon Ștefan, în ziua de 27 decembrie 2022, la Parohia Gura Șuții, din cadrul Protoieriei Târgoviște Sud, Pr. Ciprian Stroe și Pr. Valeriu Dinu, împreună cu Comitetul de tineret parohial, au organizat o acțiune filantropică ce a avut ca scop ajutorarea câtorva familii aflate în dificultate din parohie. Au fost dăruite: îmbrăcăminte, încălțăminte, dulciuri și jucării în valoare de peste 5.000 lei.

La Parohia Jugureni, Protoieria Găești, 90 de elevi au primit geci noi, în valoare de peste 11.000 lei. Acestea au fost oferite, în biserică, de către Pr. paroh Cristian Bârlog, împreună cu profesori de la școala din localitate, în cadrul unei manifestări artistice ce a cuprinse colinde și poezii.

Darurile au fost achiziționate de parohie, alături de profesorii școlii și prin contribuția generoasă a unor credincioși ce au dorit să susțină misiunea-pastorală parohială.

 

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Desființarea specializării de învățător de la liceele pedagogice
IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi
Sfinții Trei Ierarhi
„Resursa umană, 99% calificată în școlile din Dâmbovița”
Daruri oferite Centrului social de la Bucșani
Zaheu - model de pocăință
„Lucrările la examenul de Titularizare și Definitivat vor fi corectate digitalizat”
Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale
Cursuri pentru... profesori
„Împreună pentru calitatea educației universitare!”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale