Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2022 00:08

La Campionatul Național Individual Tineret


A A

Darius Movileanu a obținut clasări pe podium

Darius Movileanu a obținut clasări pe podium

* Dâmbovițeanul legitimat în prezent la CSA Steaua București a obținut rezultate bune, atât în proba de simplu masculin, cât și în probele de dublu masculin și dublu mixt

 

În perioada 17-18 noiembrie, la Bistrița, a avut loc Campionatul Național Individual Tineret la tenis de masă. S-a concurat la probele de masculin, feminin, dublu mixt, dublu masculin și dublu feminin. Dâmbovițeanul Darius Movileanu, legitimat în prezent la CSA Steaua București, a obținut rezultate bune, atât în proba de simplu masculin, cât și în probele de dublu masculin și dublu mixt.

Locul 2 la simplu masculin

Proba de simplu masculin a fost dominată de sportivii de la CSA Steaua, care au ocupat primele patru poziții la finalul competiției, iar la această categorie, Movileanu s-a clasat pe locul 2. Prima poziție a fost ocupată de Andrei Istrate, în timp ce Eduard Ionescu și Luca Oprea s-au clasat pe locul 3.

Bronz la dublu mixt

În competiția de dublu mixt, Movileanu a făcut echipă cu Elena Zaharia, legitimată la LPS NR Constanța, cei doi clasându-se în final pe locul 3. Competiția a fost câștigată de Eduard Ionescu (CSA Steaua București)/Ioana Sîngeorzan (CS Gloria 2018 Bistrița), pe locul 2 au fost Andrei Istrate (CSA Steaua București)/Camelia Mitrofan (CSM Constanța), iar locul 3 a fost ocupat și de Dragoș Bujor (CSA Steaua București)/Bianca Mei-Roșu (LPS NR Constanța).

Aur la dublu masculin

Cel mai bun rezultat a fost obținut de Movileanu în proba de dublu masculin, acolo unde a făcut echipă cu Eduard Ionescu, tot de la CSA Steaua București. Aceștia au încheiat competiția pe primul loc, iar podiumul a fost completat de Andrei Istrate/Dragoș Bujor (CSA Steaua București) și Andrei Tomică - Matei Dumitrescu (CSA Steaua București).

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale