Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.05.2017 00:10

Invitați luni seară la Sport Show


A A

Daniel Micu și Nelu Radu au dat recital

Daniel Micu și Nelu Radu au dat recital
Daniel Micu și Nelu Radu au oferit dezvăluiri cu greutate la ultima apariție televizată

* „Președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil, mi-a spus de la începutul campionatului că locul 1 este ocupat, așa că noi ne putem orienta eventual spre locul 2”

* „Același Tudor m-a contactat telefonic în mai multe rânduri sezonul trecut, pentru a o ajuta pe Bradul Moroeni să evite retrogradarea, în duelul cu CS Petrești”

* „Antrenorul nostru, Marius Stănică, a fost contactat de Dode Bălășoiu,  pentru a-l întreba dacă suntem dispuși să oferim ceva, ca Perșinari să o încurce pe Gura Șuții”

* „Știți cine mi-a spus că cei de la Perșinari vor pierde meciul cu Cornești, câștigat pe teren, pentru că ar fi primit 4.000 lei? Primarul de la Gura Șuții, căruia i-a fost teamă că va promova Gloria Cornești”, sunt dezvăluirile președintelui de la Tărtășești, Dan Micu

* „Sunt arbitri și observatori corupți. Știu foarte bine ce spun, pentru că mulți dintre ei plecau foarte mulțumiți de la Cornești. Mi-am dat seama că acești indivizi sunt doar niște falsificatori de rezultate”

* „Marea problemă nu este Tudor Emil, marea problemă o reprezintă cei de sub el, care își fac de cap. Însă dacă ies eu să vorbesc și despre Tudor, nu știu dacă mai câștigă alegerile următoare”, a abordat un discurs dur și Nelu Radu, finanțatorul Gloriei Cornești

COSTIN MIHAI


S-au făcut dezvăluiri grele luni seară în cadrul emisiunii Sport Show, de la Columna TV, oferite în principal de Daniel Micu, președintele formației de Liga a IV-a, Dentaș Tărtășești. Chiar dacă echipa sa conduce în acest moment clasamentul, cu trei etape înaintea finalului, Micu spune că șansele de a termina pe primul loc sunt practic nule, de vreme ce Recolta Gura Șuții stă mai bine la rezultatele directe și că este ajutată să câștige în continuare. „Președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil, mi-a spus de la începutul campionatului că locul 1 este ocupat, așa că noi ne putem orienta eventual spre locul 2. Acum mi-am dat seama pentru cine era rezervată prima poziție, pentru Gura Șuții. Același Tudor m-a contactat telefonic în mai multe rânduri sezonul trecut, pentru a o ajuta pe Bradul Moroeni să evite retrogradarea, în duelul cu CS Petrești”, a dezvăluit oficialul echipei din Tărtășești.

Până și Dode Bălășoiu are îndoieli legate de anumiți jucători de la Perșinari

Daniel Micu a oferit și alte dezvăluiri interesante, cu țintă directă sau indirectă către rivalii de la Gura Șuții. „Antrenorul nostru, Marius Stănică, a fost contactat de Dode Bălășoiu, pentru a-l întreba dacă suntem dispuși să oferim ceva, ca Perșinari să o încurce pe Gura Șuții. Nu am intrat în acest joc și ați văzut ce a făcut Dode la pauza meciului respectiv, Perșinari nu a mai contat chiar dacă avea un om în plus”. Antrenorul de la Perșinari a intervenit în emisiune, susținând că el ar fi fost cel contactat de omologul de la Tărtășești. „Stănică m-a sunat primul, să-mi propună ceva, dacă vom încurca pe Gura Șuții. Vă dau cuvântul de onoare că nu sunt implicat în nimic necurat la acel meci. La pauză chiar am vrut să jucăm 4-4-2, dar mi-a spus Tănase să continuăm cu cinci fundași încă 15 minute și apoi mai vedem. Când m-am hotărât eu să mai duc un om în față, era deja prea târziu. Se zvonește acum că doi-trei jucători de la noi ar fi lăsat-o mai moale cu Gura Șuții, însă eu nu acuz pe nimeni, pentru că nu dețin probe. Județul e mic și se va afla până la urmă, dacă cineva de la Perșinari a trădat”.

Titel Dinu o vede pe Tărtășești favorită

Președintele de la Tărtășești l-a pus într-o postură delicată și pe Constantin Dinu, primarul-antrenor de la Gura Șuții. „Știți cine mi-a spus că cei de la Perșinari vor pierde meciul cu Cornești, câștigat pe teren, pentru că ar fi primit 4.000 lei? Primarul de la Gura Șuții, căruia i-a fost teamă că va promova Gloria Cornești, în niciun caz nu s-a temut de Tărtășești. M-a sunat și m-a rugat să transmit eu către presă, pentru că dumnealui e persoană publică și nu e bine să apară în asemenea discuții. Iar eu, cu mintea îngustă, l-am crezut și am picat în capcană”. Interesant este că Titel Dinu a recunoscut discuția purtată cu Dan Micu pe acest subiect, doar că a interpretat-o altfel. „Așa ar fi auzit niște băieți de la mine, dar nu am spus că s-ar fi dat acești bani. Eu nu am cerut niciodată o brigadă anume de arbitri și nici nu am intrat în jocuri murdare. Vă spun că șansele noastre de a câștiga seria sunt foarte mici, pentru că ne așteaptă două meciuri grele, la Moroeni și cu Cornești, iar pe ultima nu am bătut-o niciodată acasă. Tărtășești e favorită, ascultați ce vă spun. Mi-aș fi dorit un turneu în trei, Gura Șuții, Tărtășești și Cornești, iar cine câștigă să meargă mai departe”.

Promovarea, neinteresantă pentru Nelu Radu

Chiar și Nelu Radu a exprimat public mai multe nemulțumiri, legate în special de arbitraj și de comisii. „Sunt arbitri și observatori corupți. Știu foarte bine ce spun, pentru că mulți dintre ei plecau foarte mulțumiți de la Cornești. Mi-am dat seama că acești indivizi sunt doar niște falsificatori de rezultate, care m-au furat grosolan în două meciuri, la Ungureni și la Moroeni. Iar comisiile sunt nestatutare, dovadă că la Apel sunt numai doi membri, dintre care unul incompatibil, pentru că este oficial al unui club dâmbovițean. Marea problemă nu este Tudor Emil, marea problemă o reprezintă cei de sub el, care își fac de cap. Însă dacă ies eu să vorbesc și despre Tudor, nu știu dacă mai câștigă alegerile următoare. O să mă gândesc, nu am luat o decizie în acest sens. Cât despre promovare, v-am spus de la bun început că nu mă interesează, însă nici nu ne vom da la o parte. Din punctul meu de vedere, oricare dintre Tărtășești și Gura Șuții va merge la baraj, are șanse mici de promovare în Liga a III-a”. S-au mai spus multe lucruri interesante în emisiunea de luni, când au fost dezvăluiți până și arbitrii de casă ai primelor clasate. Cert e că, dacă nu va câștiga seria, Dentaș Tărtășești se va desființa. Cel puțin așa a transmis președintele Micu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale